CampZone | CampZone Cosplay
16734
page-template-default,page,page-id-16734,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone kent meerdere cosplay gerelateerde activiteiten. Op deze pagina laten we je zien wat er voor de cosplayer te doen is.

Zaterdag 25 juli | Cosplay Contest: Walk on/walk off | Meer informatieSchrijf je in

Zondag 26 juli | Low Tech Cosplay | Meer informatie | Inschrijven niet nodig

Zondag 26 juli | Cosplay World Masters Qualifier Schrijf je in

Als cosplayer heb je een cosplayticket nodig. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Op CampZone is er veel te doen (en winnen) voor zowel beginnende cosplayers als veteranen in deze hobby.

Competities

Op CampZone zijn er maar liefst twee grote cosplay competities in twee verschillende stijlen. Aan de ene kant heb je de walk-on walk-off cosplay competitie.  Dankzij goede belichting, muziek en zelfs vuureffecten, is het altijd zeker dat de cosplayers zichzelf van hun beste kant kunnen laten zien.

Aan de andere kant heb je de cosplay competitie met ‘acts’. Bij deze competitie is het de bedoeling dat deelnemers een eigen toneelstuk opvoeren met behulp van zelfgemaakte video’s en audio. Deze show is het moment om characters echt tot leven te zien komen.

 

Activiteiten

Ook is er een competitie voor de mega creatieve cosplayers, namelijk de Low-Tech Cosplay Competitie. Deelnemers krijgen een hele hoop ‘troep’, zoals karton, papier en plakband en moeten hier in groepsverband in vier uur tijd een fatsoenlijke cosplay van bouwen.

 

Foto -en videografen

Voor het vastleggen van je creatie zijn er ook altijd fantastische foto -en videografen aanwezig. Elke cosplayer krijgt de mogelijkheid om professioneel op de foto en op video gezet te worden op een mooie, bijpassende locatie.

 

Programma

Ook voor de cosplayers geldt natuurlijk dat er ontzettend veel te doen is op CampZone. Het reguliere programma zit vol met activiteiten en competities voor fans van allerlei soorten games.

Prijzen

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door

CosplayShop.be

Video’s

Foto’s door Jeroen Weimar en Vincent Lee