CampZone | De route naar CampZone in Zoetermeer
22386
post-template-default,single,single-post,postid-22386,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De route naar CampZone in Zoetermeer

CampZone is tegenwoordig ook al op de nieuwe locatie te vinden via Google en Maps. Om via de snelste en makkelijkste route op CampZone te arriveren kun je het beste navigeren naar Van der Hagenstraat 32 in Zoetermeer. Vanaf de A12 is het terrein erg goed aan te rijden, en met het openbaar vervoer stap je op 75 meter van het terrein uit.

Nu hoef je alleen nog maar de wegrichting te volgen en voor je het weet zie je het terrein van CampZone al voor je verschijnen. Hier kun je je auto parkeren op het parkeerterrein direct tegenover CampZone om je in te checken, of te wachten op de opening indien je al donderdagavond arriveert.

Simpel en snel, hopelijk voorkomt dit voorbeeld van de route een hoop onnodig gereden kilometers en brengt dit jou sneller op je bestemming.

Tot op CampZone!