CampZone | HackZone
18675
page-template-default,page,page-id-18675,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

View this page in English using ChatGPT   Bard   HAL-9000   Google Translate

Wil jij tijdens je CampZone-vakantie elektrische voertuigen bouwen, spelen met Arduino’s, ledjes, wifi-chips, robots en motoren? En doe je dat het liefst in een omgeving met mensen die dit ook tof vinden? Claim dan een plekje voor je tent op het splinternieuwe HackZone veld om zo dichtbij mogelijk te zitten, want HackZone is dé plek op CampZone waar je helemaal los kunt gaan met tech om de tofste dingen te bouwen!

Geen ervaring? Geen probleem! HackZone is zowel voor de doorgewinterde techneut als voor iemand die nog geen robots heeft gebouwd; zolang er ‘nullen en enen’ door je lichaam stromen ben je bij HackZone op de juiste plek. Workshops, presentaties, activiteiten en hacker-challenges zoals een Capture the Flag (CTF) worden georganiseerd zodat je nóg beter op de hoogte bent van alle nieuwe en toffe mogelijkheden en meer kunt leren op het gebied van robotica, solderen, security en veel meer!

HackZone heeft lasercutters, 3D-printers, lasapparaten, soldeerstations, robots, en een een heleboel gezellige mensen. Je kunt er werken aan je eigen projecten, meedoen met workshops, en kijken naar presentaties.

 

Kom met je tent op ons veld staan, of kom gewoon even langs: iedereen is welkom.

Vette dingen om te doen

FAQ

HackZone is voor iedereen die houdt van klussen, dingen maken, solderen, of programmeren. Op dit veld worden robots, elektrische voertuigen, knipperende ledsystemen, en andere maffe dingen gebouwd. Gewoon omdat het kan.

Lijkt dat je wat? Kom dan vooral kijken!

Iedereen mag zijn tent op het HackZone veld neerzetten, of een legertent op het veld huren. Het is wel belangrijk om je te realiseren dat hier een bepaald soort mensen zitten, die werken aan maffe (en toffe!) dingen. Wil je niet naast een zoemende elektromotor of een lasapparaat zitten? Dan kun je beter op een ander veld terecht.

Voor vragen kun je terecht bij: tom.clement@duh-events.nl

Images courtesy of @RaspberryPiNL