CampZone | Join Our Crew
18252
page-template-default,page,page-id-18252,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Kom jij ons team versterken?

CampZone is een groots evenement, niet alleen qua formaat maar ook qua werk en voorbereiding. Gelukkig worden wij door een hoop gezellige vrijwilligers geholpen, zowel voor als tijdens het evenement, om CampZone zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Achter de schermen lopen er nog een hoop teams rond bestaande uit vrijwilligers met de juiste skills. Deze teams hebben elk jaar weer bekende gezichten maar ook een hoop nieuwe! Voor een paar teams zijn wij nog op zoek naar nieuwe gezichten om het huidige team te komen versterken.

 

Hieronder zie je de teams waarvoor wij voor de 2018 editie van CampZone nog op zoek zijn naar vrijwilligers.

Fieldadmins

Fieldadmins hebben een zeer belangrijke taak op CampZone. Ze zijn onderdeel van een team dat alles weet over computernetwerken, elektrische apparaten, het veld en leuke activiteiten. Ze zorgen ervoor dat we een veilige, harmonieuze CampZone hebben.

 

Het veld van CampZone is opgesplitst in vijf delen, ieder bijgehouden door een Fieldadmin team met zijn eigen sfeer. Fieldadmins zijn jouw eerste aanspreekpunt op het veld waar je staat en ze staan altijd klaar om je te helpen.

 

Natuurlijk stellen wij wel een aantal eisen aan mogelijke Fieldadmin teams:
– Een team dient te bestaan uit minimaal 5 personen die ouder dan 18 jaar zijn.
– Tenminste één persoon van de groep moet zijn weg weten met netwerkvragen, het opbouwen van het kamp en stroom, en moet de vrede kunnen bewaren.
– Tenminste drie personen moeten ‘CampZone veteranen’ zijn (zij moeten dus weten waar ze aan beginnen).
– Het team moet met het veld kunnen helpen van 25 juli tot en met 8 augustus.

 

Om je team op te geven dien je een ‘teamkapitein’ op te geven. Hij of zij is verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte. De teamkapitein dient een mailtje te sturen naar vacature@duh-events.nl met daarin persoonlijke gegevens en een korte motivatie waarom je wil helpen.

Toezicht

Het toezichtteam is een belangrijk aspect van CampZone. Zij handhaven namelijk de algemene sfeer en veiligheid van het evenement en houden een oogje in het zeil.

 

Als onderdeel van dit team ken jij de regels van CampZone uit je hoofd en weet je wat je moet doen als je een abnormale situatie tegen komt.

 

Wat verwachten wij van het toezichtteam?
– Met voorkeur ben je beschikbaar van 25 juli tot en met 8 augustus.
– Je hebt geen probleem met werken in diensten, zowel overdag als ’s nachts.
– Blijf altijd samen met je partner (uitzonderingen daar gelaten)
– Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden, wees beleefd doch streng waar nodig
– Bij calamiteiten zorg je ervoor dat alles vloeiend loopt (’s nachts in samenwerking met sfeer beheer)
– Houd contact met je collega’s en overleg indien nodig
– Volg ten allen tijden onze richtlijnen en regels

 

Heb je interesse? Stuur dan een mail met je motivatie naar vacature@duh-events.nl .

 

Tevens zijn wij voor The-Party ook nog op zoek naar vrijwilligers voor het toezichtteam. Kijk hier voor meer informatie.

Media

Ben jij een absolute held met een foto- of videocamera en kan jij als geen ander geweldige video’s editen? Dan zoeken wij jou om het mediateam te komen versterken!

 

Elke editie van CampZone is uniek en daarom vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk vast te leggen en te vereeuwigen op onze site en social media. Niet alleen om de thuisblijvers te laten mee genieten maar ook om aan onze sponsors een goede representatie van CampZone te kunnen geven.

 

Wat verwachten wij van leden van het mediateam?
– Bekwaam met een camera (foto en/of video)
– Zelf in staat zijn om media te editen
– Weten waar en wanneer je moet zijn en weten welke shots je moet nemen
– Goed overweg kunnen met de rest van het team en voldoende een werkrooster kunnen volgen
– Werken onder tijdsdruk
– Je bent ten minste beschikbaar van 27 juli tot en met 6 augustus.

 

Wij zijn op zoek naar zowel fotografen als videografen.

 

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar vacature@duh-events.nl met je motivatie, skills en een greep uit je portfolio.

Lijkt het je leuk om CampZone eens van een andere kant mee te maken en denk jij precies de juiste persoon te zijn om een van deze teams aan te vullen, laat het ons dan vooral weten! Stuur een mailtje met je teamkeuze en een duidelijke motivatie naar ons via vacature@duh-events.nl .

 

Natuurlijk doe je dit niet voor niks, dus belonen wij je graag voor je harde werk. Als vrijwilliger op CampZone krijg je de prijs van een eerste periodeticket na het evenement terug betaald.