CampZone | Join Our Crew
18252
page-template-default,page,page-id-18252,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Kom jij ons team versterken?

CampZone is een groots evenement, niet alleen qua formaat maar ook qua werk en voorbereiding. Gelukkig worden wij door een hoop gezellige vrijwilligers geholpen, zowel voor als tijdens het evenement, om CampZone zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Achter de schermen lopen er nog een hoop teams rond bestaande uit vrijwilligers met de juiste skills. Deze teams hebben elk jaar weer bekende gezichten maar ook een hoop nieuwe! Voor een paar teams zijn wij nog op zoek naar nieuwe gezichten om het huidige team te komen versterken.

 

Hieronder zie je de teams waarvoor wij voor de 2018 editie van CampZone nog op zoek zijn naar vrijwilligers.

Toezicht

Het toezichtteam is een belangrijk aspect van CampZone. Zij handhaven namelijk de algemene sfeer en veiligheid van het evenement en houden een oogje in het zeil.

 

Als onderdeel van dit team ken jij de regels van CampZone uit je hoofd en weet je wat je moet doen als je een abnormale situatie tegen komt.

 

Wat verwachten wij van het toezichtteam?
– Met voorkeur ben je beschikbaar van 25 juli tot en met 8 augustus.
– Je hebt geen probleem met werken in diensten, zowel overdag als ’s nachts.
– Blijf altijd samen met je partner (uitzonderingen daar gelaten)
– Behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wilt worden, wees beleefd doch streng waar nodig
– Bij calamiteiten zorg je ervoor dat alles vloeiend loopt (’s nachts in samenwerking met sfeer beheer)
– Houd contact met je collega’s en overleg indien nodig
– Volg ten allen tijden onze richtlijnen en regels

 

Heb je interesse? Stuur dan een mail met je motivatie naar vacature@duh-events.nl .

Lijkt het je leuk om CampZone eens van een andere kant mee te maken en denk jij precies de juiste persoon te zijn om een van deze teams aan te vullen, laat het ons dan vooral weten! Stuur een mailtje met je teamkeuze en een duidelijke motivatie naar ons via vacature@duh-events.nl .

 

Natuurlijk doe je dit niet voor niks, dus belonen wij je graag voor je harde werk. Als vrijwilliger op CampZone krijg je de prijs van een eerste periodeticket na het evenement terug betaald.