CampZone | Join Our Crew
18252
page-template-default,page,page-id-18252,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Kom jij ons team versterken?

CampZone is een groots evenement, niet alleen qua formaat maar ook qua werk en voorbereiding. Gelukkig worden wij door een hoop gezellige vrijwilligers geholpen, zowel voor als tijdens het evenement, om CampZone zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Achter de schermen lopen er nog een hoop teams rond bestaande uit vrijwilligers met de juiste skills. Deze teams hebben elk jaar weer bekende gezichten maar ook een hoop nieuwe! Voor een paar teams zijn wij nog op zoek naar nieuwe gezichten om het huidige team te komen versterken.

 

Hieronder zie je de teams waarvoor wij voor de 2018 editie van CampZone nog op zoek zijn naar vrijwilligers.

EHBO

Ook al zijn bezoekers nog zo oplettend tijdens CampZone, gedurende een elf dagen durende vakantie kan er toch altijd iets onverwachts gebeuren. Denk aan een zonnesteek, allergische reacties, insectenbeten, iets te diep in het glaasje gekeken of gestruikeld over een tentharing, het kan zomaar gebeuren! Gelukkig hebben wij een toegewijd EHBO team aan vrijwilligers klaarstaan die pijlsnel ter plekke kunnen zijn om hulp te bieden.

 

We zijn momenteel op zoek naar meer EHBO’ers om ons team te versterken!

 

Wat verwachten wij:
– Je bent voor het evenement in het bezit van een geldig Europees erkend EHBO-diploma (EFAC).
– Je bent een teamplayer die snel kan schakelen.
– Je draagt met het EHBO team bij aan de veiligheid en het welzijn van de bezoekers.
– Je bent met voorkeur beschikbaar van 26 juli t/m 5 augustus (of een gedeelte van deze periode).

 

Wat wij bieden:
– Je doet brede EHBO ervaring op.
– Je werkt in actieve en stand-by diensten die van te voren gepland zijn; dus genoeg tijd voor ontspanning!
– Je collega’s zijn ervaren EHBO’ers met verschillende specialismen waar je veel van kunt leren.
– Je kunt de geweldige sfeer proeven op het grootste outdoor LAN event van Nederland.

 

Heb je interesse? Stuur dan een mail met je motivatie naar vacature@duh-events.nl .

Lijkt het je leuk om CampZone eens van een andere kant mee te maken en denk jij precies de juiste persoon te zijn om een van deze teams aan te vullen, laat het ons dan vooral weten! Stuur een mailtje met je teamkeuze en een duidelijke motivatie naar ons via vacature@duh-events.nl .

 

Natuurlijk doe je dit niet voor niks, dus belonen wij je graag voor je harde werk. Als vrijwilliger op CampZone krijg je de prijs van een eerste periodeticket na het evenement terug betaald.