CampZone | Cosplay Contest
18797
page-template-default,page,page-id-18797,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Cosplay Contest

Zaterdag 27 juli, ~20.30 uur

Een Cosplay Contest is een vakmanschap award show waarbij men verkleed gaat als een bepaald karakter uit een game, serie of film en een catwalk (walk on/walk off) show doen. Hierbij is een jury aanwezig die kijkt naar bepaalde aspecten van de gemaakte cosplay en daaruit bepaalt wie de winnaar wordt. Deze jury bestaat voornamelijk uit voormalige winnaars van diverse internationale voorrondes, waarbij ze als prijs dus een reis naar het buitenland hebben gewonnen om daar Nederland te vertegenwoordigen in een internationale wedstrijd.

 

Wat de wedstrijden van Duh-Cosplay anders maakt dan andere wedstrijden, is dat deze evenementen een vaste fotograaf en videograaf ter beschikking hebben om jou meteen op je allerbest vast te leggen. Daarnaast proberen wij altijd iets te doen qua ‘special effects’, zoals vuurpitjes. We doen ons best om alles zo cosplayer-vriendelijk te maken, zodat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

 

Denk jij dat jouw kunstwerk het publiek en de jury kan overtuigen dat jij de beste cosplayer bent? Schrijf jezelf dan in!

Video door Viet Nguyen Productions.

Prijzen

1e plaats:

TBA

2e plaats:

TBA

3e plaats:

TBA

Jury

De Cosplay Contest op zal gejureerd worden door de volgende drie ervaren cosplayers.

TBA

Fotografie

Foto’s door Jeroen Weimar en Vincent Lee