CampZone | FAQ
15404
page-template-default,page,page-id-15404,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag over CampZone of andere vragen waar we je mee kunnen helpen? Kijk dan in het overzicht hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen in verband met COVID-19

Helaas past CampZone alleen in de zomervakantie en zal daarom pas in 2021 weer georganiseerd worden.

Jawel. We zijn momenteel bezig met het organiseren van een online editie van CampZone. Hou onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Net als voor andere evenementen-organisaties is dit ook voor ons een zwaar jaar. We hopen dat je ons dan ook wilt helpen door je ticket niet te laten restitueren en te laten gelden voor CampZone 2021. Daarom gaan we er van uit dat je je ticket wilt behouden.  Mocht je je ticket voor CampZone 2020 tóch laten restitueren, dan kun je tot 31 mei 2020 gebruik maken van dit formulier. Na deze datum betaalt Eventix alle aangevraagde resituties terug. Vul je dit formulier niet in, dan zal je bestelling op 1 juni 2020 automatisch worden omgezet naar een CampZone 2021-bestelling.

 

Mocht je na bekendmaking van de CampZone 2021 datum niet kunnen, dan kun je op dat moment alsnog restitutie aanvragen middels een nieuw formulier.

Het is momenteel nog niet duidelijk of de t-shirts verkocht of gesponsord zullen worden.

Het event badge project gaat gewoon door. We hopen de CampZone 2020 event badge van HackZone thuis te kunnen sturen om er online workshops mee te kunnen doen. Hopelijk gesponsord en anders voor een kleine donatie.

Algemene vragen

CampZone vindt plaats van 24 juli 0:01 uur tot 3 augustus 12:00 uur in Veghel, Gemeente Meierijstad. Het adres is als volgt: Corridor 20, 5466 RC Veghel. Zie ook onze pagina ‘Navigeren naar CampZone‘.

Je ontvangt na aankoop direct het ticket via de mail vanuit Eventix. Soms eindigt deze mail in de spambox, dus check daar ook even als je je ticket niet kan vinden. Er is geen pre-checkin nodig, neem je ticket mee naar CampZone op papier of op je mobieltje, wij scannen het bij binnenkomst en je kan gelijk doorlopen!

Nee, er is geen minimale leeftijd voor CampZone. Wel hebben bezoekers van 18 jaar en jonger toestemming nodig van hun ouders of voogd. Het is daarom belangrijk dat de akkoordverklaring ingevuld wordt die aan de bezoekers gemaild is. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Dat kan. Aan de deur verkopen wij bezoekerspassen voor 10 euro + 30 euro borg. Deze is geldig van 10.00 uur tot 22.00 uur. Voor die tijd dien je dus je borg terug te vorderen bij de entree om vervolgens het terrein te verlaten. Zorg er aub voor dat je het bedrag in cash betaalt.

Op CampZone is er genoeg te doen. Los van het gezellig gamen en lol hebben met je vrienden kan je ook meedoen aan de activiteiten. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan allerlei competities, een avondje feesten of meedoen aan soap soccer of één van de andere activiteiten. Kijk voor meer informatie bij ons programma.

Ja, met verschillende competities kunnen er prijzen worden gewonnen. Wat je wint hangt natuurlijk af van de competitie.

Overdag is het niet erg om enigszins wat geluid aan te hebben, maar zorg er voor dat niemand anders er last van heeft. Tussen 22:00 uur en 10:00 uur is een stilteperiode. Het is dus het beste om je headset mee te nemen. Mocht je toch overlast hebben van een ander, vraag dan aan één van de Field Admins of het zachter kan. Als de overlast aan blijft houden, worden er maatregelen genomen.

Als CampZone bezoeker kan je gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover de ingang van het evenement. Dit is een onbewaakt parkeerterrein. Het is behalve bij aankomst en vertrek niet toegestaan om met de auto op het evenemententerrein te rijden. Het is daarom handig om voor eventuele boodschappen een (steek)wagentje mee te nemen.

We bieden diverse tickets aan. Een full event ticket is geldig van de eerste vrijdag om 0:00 tot de laatste maandag om 12:00. Midweektickets zijn van maandag 12:00 tot vrijdag 12:00 geldig, weekendtickets zijn geldig van vrijdag 12:00 tot maandag 12:00 en dagkaarten zijn vanaf 12.00 uur geldig tot aan 12.00 uur op de volgende dag.

Wij werken met kortingsperiodes wat simpelweg betekent hoe vroeger in het jaar je de tickets koopt, des te meer korting je op de kaartjes krijgt. Hieronder een volledig overzicht van de prijzen per ticketsoort en tot wanneer de kortingsperiodes actief zijn.

Eerste periode (t/m 31-03):
Full event: € 249,-
Midweek: € 119,-
Eerste weekend plus openingsnacht: € 99,-
Weekend: € 79,-
Dagkaart: € 39,-

Tweede periode (t/m 31-05):
Full event: € 279,-
Midweek: € 139,-
Eerste weekend plus openingsnacht: € 109,-
Weekend: € 89,-
Dagkaart: € 49,-

Derde periode (t/m 25-07):
Full event: € 299,-
Midweek: € 169,-
Eerste weekend plus openingsnacht: € 125,-
Weekend: € 99,-
Dagkaart: € 59,-

Aan de deur:
Full event: € 339,-
Midweek: € 179,-
Eerste weekend plus openingsnacht: € 139,-
Weekend: € 119,-
Dagkaart: € 65,-

Bezoekerspas:
€ 10,- (+ € 30,- borg) (borg dient u contant te betalen)
Geldig van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis deel nemen aan CampZone, onder begeleiding van ouders of voogd.

Als je al een Discord account hebt aangemaakt en de app hebt geïnstalleerd, klik dan op deze link om direct toegang te krijgen tot ons CampZone Discord kanaal.

Kampeervragen

Alles wat je normaal zou meenemen als je anderhalve week gaat kamperen en alles wat je normaal meeneemt naar een Lanparty. Denk bijvoorbeeld aan een tent of een camper, kleding, slaapspullen, kookgerei als je zelf van plan bent om te koken en natuurlijk je PC met bijbehorende spullen. Voor een algemene packlist, kijk hier.

We willen de ruimte op het veld natuurlijk zo optimaal mogelijk gebruiken, maar we willen ook dat iedereen genoeg ruimte heeft. Je helpt ons daarmee door geen enorme tent mee te nemen als je maar met een klein aantal mensen erin slaapt. Je Field Admin begeleidt je naar de plaats waar je je tent op kunt zetten.

Ja, dat mag! Je mag zelf koken of een BBQ gebruiken, zolang je jezelf en anderen maar niet in gevaar brengt. We hebben daarom één regel: houd een emmer met water of zand in de buurt van je BBQ, zodat je het vuur snel kunt doven als er iets mis gaat. Op CampZone zelf zal er een klein cateringplein aanwezig zijn waar je mogelijk ook eten kan kopen in de vorm van friet, snacks en tussendoortjes.

 

Alcohol
Alcohol meenemen is toegestaan, maar hiervoor wordt uiteraard de Nederlandse wetgeving gevolgd. Geen 18 is dan ook geen alcohol.

Maar natuurlijk! Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Nee, dit is niet toegestaan op CampZone.

Gelukkig niet! Zorg er wel voor dat je tent waterdicht is. Toch problemen met een niet eerder gezien gat in je tent? Schakel dan je Field Admin in voor hulp. Hij kan je helpen om te proberen je tent droog te houden met plastic of meehelpen met een kleine verhuizing van je spullen.

Dit is alleen toegestaan bij aankomst en vertrek om zo je spullen in- en uit te laden. Gedurende CampZone mag de auto niet meer het terrein op. We raden je aan om voor eventuele boodschappen een (steek)wagentje mee te nemen, zodat je deze naar je kampeerplek kan rijden.

Ja, dat mag. Je mag er ook een voortent op aanbouwen. Een caravan langer dan vijf meter moet je delen met twee personen. Als je er een voortent op aanbouwt dan moet je de caravan met drie of vier mensen delen.

Nee, je mag niet fietsen op de velden van CampZone.

Het meebrengen van honden en andere dieren op het terrein van CampZone door anderen dan gemachtigde medewerkers is toegestaan. Dieren dienen wel aangelijnd te zijn en buiten het terrein uitgelaten te worden.

Technische vragen

Wij zorgen voor een zeer snelle internetverbinding, hoewel we je hierover niets kunnen garanderen. Je deelt je connectie namelijk met alle bezoekers van CampZone en daarnaast kan het internet onstabiel zijn. Wel zullen we voor je door het vuur gaan om eventuele internetproblemen op te lossen, zodat je het thuisfront op de hoogte kunt houden van je belevingen op CampZone.

Een lastige vraag, want het ligt eraan hoe ver jouw tent van je Field Admin af staat. De gemiddelde benodigde lengte is 25 meter, maar in extreme gevallen heb je 75 meter nodig. Het is het beste om gewoon een kwaliteits-UTP kabel te kopen met een goede lengte.

Goede, goedkope kabels kun je hier kopen. Ook worden er op het terrein zelf UTP kabels verkocht. Vraag hiernaar bij je Field Admin en hij verwijst je naar het verkooppunt. Hij kan je ook helpen bij het maken van je kabel, indien nodig.

Je dient een stroomgroep (3560 watt) met vier á vijf mensen te delen. Wees je ervan bewust dat apparaten als waterkokers, elektrische BBQ’s, wafel-ijzers et cetera aardig wat stroom gebruiken. Enorme stroomvreters als air-conditioning, vaatwassers et cetera zijn verboden.

Je dient je eigen (reis)verzekering af te sluiten. Dit kun je doen via banken en verzekeringsbedrijven.

Als je ervoor zorgt dat je PC en monitor warmer zijn dat de omgevingstemperatuur, is er helemaal niets aan de hand. Het is het slimst om alles ‘s nachts dus gewoon aan te laten staan of om je hardware pas weer aan te zetten als alles weer opgewarmd is.

Ja uiteraard, als je de rest van de bezoekers maar niet lastig valt.