CampZone | Low Tech Cosplay Crafting Contest
18733
post-template-default,single,single-post,postid-18733,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Low Tech Cosplay Crafting Contest

Wij worden al jaren geïnspireerd en verwonderd door de tientallen geweldige cosplayers die bij ons hun creaties op het podium tonen aan alle bezoekers. Grootse kostuums waar vele uren werk in zijn gestopt en een hoop kwaliteitsmateriaal. Het maken van deze super mooie en ingewikkelde kostuums met dure materialen is natuurlijk hartstikke leuk, maar deze hobby is niet alleen voor de ultieme crafters onder ons. Iedereen kan tegenwoordig een cosplayer zijn, en om dat te bewijzen dagen wij jullie uit om je creatieve talenten bij ons op CampZone in werking te zetten. Wij zorgen voor een flinke lading troep (karton, vuilniszakken, duct tape etc) waarmee de wannabe-cosplayers (maar ook gewoon de pro’s onder ons) aan de slag kunnen! Wie kan met al deze zooi toch een herkenbaar kostuum maken van een karakter uit een film, game of serie?

Gebruik je knutseltalenten (of het complete gebrek daar aan) en ervaar de spanning en sensatie van de wonderlijke wereld van cosplay! Ga met je groepje aan de slag om de mooiste paupercreatie van CampZone te maken, maar let wel op de tijd! Voordat je het weet is de middag alweer voorbij en heb je alleen maar twee onafgemaakte poten en een flinke portie tranen en frustratie. Om ieders maakseltjes goed te kunnen beoordelen houden wij aan het eind van de middag een mini-cosplayshow om de winnaars te bepalen. Er zijn natuurlijk leuke verrassingsprijzen te winnen voor degene die het meest lijkende kostuum in elkaar kan zetten, en er komt natuurlijk ook nog eeuwige roem bij! Wie wil nou niet bekend staan als de Cosplay Trash King of Queen van CampZone?

Zorg dat je bij aanvang van de activiteit aanwezig bent in de Stage Area met je groepje (of solo) om mee te kunnen doen. Iedereen mag mee doen, dus ook de mensen die het verschil niet weten tussen lijm en een nietmachine. Roep je innerlijke kunstenaar op en kom gezellig creabea-en!

Low Tech Cosplay Crafting Contest  
FormatGroups and/or solo
Starting TimeSunday July 26, 11 AM, Maintent
RulesClick here
RegisterJust show up on time
PrizesProbably some random stuff