CampZone | Over CampZone
15394
page-template-default,page,page-id-15394,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone

CampZone is het grootste gaming event van Nederland. Hier kan je elf dagen lang genieten van de beste vakantie ooit! Kamperen in de buitenlucht, toffe games, de leukste outdoor-activiteiten, live optredens, dansavonden en natuurlijk een kampvuur. Heb jij een passie voor gamen en ben je toe aan een onvergetelijke vakantie? Dan mag je CampZone écht niet missen! Gezelligheid met je vrienden, wie wil dat nou niet?

Op het CampZone terrein is het mogelijk om eten te laten bezorgen.

Ben je een echte diehard kampeerder en kook je liever zelf op een kampeerfornuis of BBQ? Dat kan ook! Het is uiteraard toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen op het terrein. Je mag ook een BBQ meenemen, zolang je jezelf en anderen maar niet in gevaar brengt. Eén regel: houd een emmer met water of zand in de buurt van je BBQ, zodat je het vuur snel kan doven als er wat mis gaat!

CampZone is een uniek evenement waar je kampeert op een groot veld. We hebben geen standaard set-up met tent, tafels en stoelen voor je klaar staan (tenzij je een ticket voor de Tent voor Tentloze Nerds boekt). Dit neem je allemaal zelf mee. Heb je geen kampeerspullen thuis? Geen zorgen, je kunt onder andere (leger)tenten, grondzeilen, vlondervloeren, koelkasten, tafels en stoelen huren in onze webshop!

Naast kampeerspullen neem je natuurlijk je gamingspullen mee. Iedere tent en caravan op het veld bevat vaak meerdere computers, laptops en/of gameconsoles en ieder systeem is aan elkaar gekoppeld via het allersnelste computernetwerk dat mogelijk is.

CampZone is een veelzijdig evenement en heeft voor ieder wat wils. Je denkt misschien dat het een hoop ‘geeks’ in een stel tenten zijn, maar dan heb je het mis! Naast het gamen en de competities die we daarvoor organiseren, zijn er genoeg andere activiteiten. Zo organiseren we allerlei outdoor-games, zoals zeepvoetbal, live Cluedo, een zwembadgevecht, hindernisbaan en een QR speurtocht. Ook ’s avonds hoef je niet weg te dutten bij je tent (mag natuurlijk wel), want er zijn schuimparty’s, live bands en échte dansavonden!

Zonder netwerk kan er natuurlijk niet gegamed worden… Wij zorgen er dan ook voor dat je toegang hebt tot het supersnelle 10 Gbit netwerk met gigabit client poorten!

Uiteraard zorgen we ook voor een zeer snelle internetverbinding. Je deelt je connectie met alle bezoekers van CampZone, dus onthoud dat dit af en toe instabiel kan zijn. Wel zullen we voor je door het vuur gaan om eventuele internetproblemen direct op te lossen, zodat je het thuisfront op de hoogte kunt houden van je belevingen op CampZone!

Naast je kampeerspullen die je zelf kunt meenemen, of kunt huren bij ons, neem je natuurlijk je gamespullen mee. Denk aan laptops en kabels, stroomkabels van zo’n 25 meter, een switch en een stekkerdoos.

Qua stroom dien je een stroomgroep (3560 watt) met vier à vijf mensen te delen. Wees je er daarom van bewust dat apparaten als waterkokers, elektrische BBQ’s, wafelijzers, et cetera niet zo handig zijn om mee te nemen, omdat ze veel stroom gebruiken. Enorme stroomvreters als airconditioning en vaatwassers zijn zelfs verboden!

Welke games spelen we?

Op CampZone mag je iedere dag spelen wat je wilt,
maar in deze populaire games spelen we competities en kun je prijzen winnen!

Mario Kart
Super Smash Bros.
Tetris

PlayerUnknown’s Battlegrounds
Rocket League
Minecraft

League of Legends
Teamfight Tactics
Hearthstone