CampZone | Meet the crew
24604
page-template-default,page,page-id-24604,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Meet the crew

CampZone wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door vele crewleden. Een aantal van deze crewleden vind je bijvoorbeeld op het podium of bij de entree en herken je daardoor wat sneller. Maar er zijn er ook genoeg die vooral achter de schermen bezig zijn.

 

Op deze pagina tonen we een aantal van de crewleden en op z’n minst uit elk team één. Wie zijn dit en wat doen ze nou eigenlijk precies?

Eddie

Wie ben je

Eddie

Wat doe je:

IT Network Engineer

Hoe lang ga je al naar CampZone:

3x zomer, 2x winter

Wat voor dingen doe je vooral op CampZone:

Crew voor het CampZone netwerk
Prutsen aan hardware
Hardware stukmaken en weer repareren
BBQ
Lachen met vrienden

Wat maakt CampZone voor jou zo leuk:

Als je op een willekeurig bungalowpark of camping je slijptol opstart of teveel ledjes ophangt, krijg je klagende buren.
Op CampZone vinden we dat alleen maar vet! Als je je biertap aansluit, knalt je eigen stroom aansluiting eruit. Bij CampZone niet!
En het is een grote eer om een super overkill netwerk te bouwen voor dit evenement!

Waarom kijk je uit naar aankomende CampZone:

Nieuw terrein! Nieuw netwerkdesign maken en weer gezellig lachen met vrienden

Anekdote of ander leuk, verbindend persoonlijke verhaaltje:

Ja ja, we nemen de Steam cache weer mee. En nee, je mag geen netwerkkabel lenen, dat hoort in je standaard CZ uitrusting te zitten!

Andre

Wie ben je

Andre aka [LAM]Bypass

Wat doe je:

Ik zit al heel lang in het Infra team van CampZone. Zoals de meesten wel zullen weten is het Infra team hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de aanleg van: electra, waterleiding, riolering, hekwerk, steigers & de meeste andere dingen waar je een heftruck of hoogwerker voor nodig hebt op CampZone.

Naast het Infrateam zit ik dit jaar ook voor het eerst in de organisatie, waar ik dit jaar vooral help met offerte aanvragen bij leveranciers en ik samen met Tbomas de CampZone feesten mag organiseren dit jaar.

Hoe lang ga je al naar CampZone:

Volgens mij was ik in 2003 voor het eerst als bezoeker op CampZone. Toen ik hoorde dat je eerder mocht komen en langer mocht blijven als je vrijwilliger werd, heb ik me het jaar erna aangemeld en sindsdien zit ik in het Infra team.

Dus als ik terug ga rekenen, heb ik er al 16 CampZones opzitten

Wat voor dingen doe je vooral op CampZone:

Op CampZone zelf ben ik meestal lekker vakantie aan het vieren, een lekker biertje drinken met vrienden, dan wel ergens bij een bevriende tent dan wel in het grote zwembad.

ik ben samen met een paar tentgenoten ook het aanspreekpunt voor de mensen die een tent huren op CampZone. Als ze een probleem hebben met hun tent of iets nodig hebben voor hun tent kunnen ze bij ons terecht.

Verder zorg ik dat het bezoekers-zwembad schoongemaakt wordt als het nodig is. Meestal wordt hij eens in de 2 a 3 dagen helemaal leeggehaald en grondig gereinigd met de hogedrukspuit.

Dit jaar zal ik me dus ook bezig houden met de feestavonden en de catering daaromheen.

Wat maakt CampZone voor jou zo leuk:

CampZone is een heerlijke vakantie;  lekker genieten met je vrienden. En al die andere leuke mensen die je eigenlijk alleen op CampZone spreekt, maar waarbi, als je ze dan weer spreekt het net lijkt alsof je ze een maand geleden nog hebt gezien i.p.v. een heel jaar geleden.

Waarom kijk je uit naar aankomende CampZone:

Ik kijk elk jaar weer uit naar de volgende CampZone en dit jaar helemaal natuurlijk, omdat we het al zolang moesten uitstellen.

En waarom? Omdat CZ mijn ultieme vakantie is. Met zoveel mogelijk vrienden en bekenden 11 dagen lang feesten; wie wilt dat nou niet?

Anekdote of ander leuk, verbindend persoonlijke verhaaltje:

CampZone kun je niet uitleggen, dat moet je meemaken!

Marcel

Wie ben je:

“Master-Guy” Marcel

Wat doe je:
In het dagelijkse leven ben ik als IAM specialist aan het werk in de detachering. Dankzij mijn werkgever kom ik bij verschillende leuke opdrachtgevers en opdrachten. Dit gaat van kort-tijdelijk beheer van een bestaande oplossing door personeelstekort, tot de complete inventarisatie en implementatie van nieuwe oplossingen voor 50000 medewerkers.

Hoe lang ga je al naar CampZone:

2013 was mijn eerste CampZone. Daarvoor had ik al wel ervaring met The-Party en andere LAN-parties. Al met al ga ik al ruim 15 jaar naar dit soort evenementen.

Wat voor dingen doe je vooral op CampZone:
Bier drinken, gezelligheid opzoeken en echt ontspannen. Daarnaast ben ik sinds 2014 als vrijwilliger actief voor Duh-Events, en daarmee CampZone en The-Party. Initieel ben ik begonnen bij team toezicht, maar in 2016 ben ik overgestapt naar EHBO. Vervolgens ben ik in 2018 voor The-Party als hoofd toezicht aan de slag gegaana, en na de Covid-pauze ben ik samen met een geweldige groep vrijwilligers meer betrokken geraakt bij de organisatie van deze evenementen. Mijn focus zal vooral liggen op het contact met de overige vrijwilligers, al zijn we met de hele groep samen bezig om er weer een geweldig evenement van te maken.

Wat maakt CampZone voor jou zo leuk:

Het maakt niet uit wie je tegen komt of waar je kijkt, je bent altijd welkom bij iedereen en krijgt overal wat te drinken aangeboden. Ondanks dat de onderwerpen verschillen lijk je altijd met iedereen wel een gesprek aan te kunnen gaan. Doordat CampZone voor bijna iedereen wordt gezien als een echte vakantie, is het humeur en de sfeer altijd goed.

Waarom kijk je uit naar aankomende CampZone:

Covid heeft voor persoonlijk een zware impact gehad. Doordat veel evenementen niet zijn doorgegaan, vriendengroepen minder of niet meer samen kwamen, en doordat “thuiswerken het nieuwe normaal” werd, wat voor ons als ICT professionals veel werk opleverde, kon ik niet meer goed ontspannen en kwam ik in een overspannen situatie terecht. Toen ook nog eens mijn moeder overleed in oktober 2021 kwam ik terecht in een burn-out. Met dank aan de goede hulp welke ik heb gekregen van mijn huisarts en andere zorg-professionals ben ik er weer langzaam bovenop gekomen, echter heb ik nog niet goed kunnen ontspannen. Dit jaar is voor mij echt weer een stap terug naar het “oude normaal” en hard nodig. Ik zie er dan ook naar uit om veel van jullie weer terug te zien!

Anekdote of ander leuk, verbindend persoonlijke verhaaltje:

Om een tegeltje van OMdenken te quoten: “We zijn zo gewend om te onderzoeken wat er niet goed gaat, dat we over het hoofd zien wat er wel goed gaat.”

Dit vat voor mij enorm goed samen hoe ik deze verschrikkelijke periode heb kunnen overbruggen, en waarom ik weer positief naar de toekomst kan kijken.

Catharina

Wie ben je:
Catharina

Wat doe je:
Software Infrastructuur engineer bij Nikhef

Hoe lang ga je al naar CampZone:
2008 was mijn eerste CampZone, eerst vijf jaar als bezoeker gegaan, daarna meegeholpen als vrijwilliger bij EHBO, en daarna bij het netwerkteam.

Wat voor dingen doe je vooral op CampZone:
Mijn valkuil is dat ik me altijd voorneem om te gaan gamen op CampZone, maar dat is er echt al jaren niet meer van gekomen. Wat doe ik dan wel? Tsja, het is echt vakantie vieren; lekker met een drankje relaxen met je vrienden, langs andere tenten lopen en uitgenodigd worden voor een hapje eten of een feestje, wat workshops doen met mensen omdat je er toevallig langsloopt en het er gezellig uit ziet.. bordspelletjes, in het zwembad hangen.. je hebt 11 dagen echt zo vol met allemaal relax dingen.

Wat maakt CampZone voor jou zo leuk:
Ik vind het super leuk dat naast dat je lekker met je vrienden in een tent zit te chillen, je veel nieuwe mensen leert kennen waar je meteen een klik mee hebt omdat je een gezamelijke hobby hebt! Of dat nou gamen, hacken, of juist EHBO of andere IT zaken betreft, je leert ze op een hele casual manier kennen op CampZone.

Waarom kijk je uit naar aankomende CampZone:
CampZone is echt een super leuke community met zoveel verschillende mensen, ik kijk er enorm naar uit om al die mensen na 3 jaar weer te zien, en samen weer een onwijs gave CampZone te beleven, je doet er zoveel leuke herinneringen op samen!

Anekdote of ander leuk, verbindend persoonlijke verhaaltje:
(ik heb zelf deze vragenlijst samengesteld, maar hier niks ingevuld..)