CampZone | Tent Voor Tentloze Nerds
18007
page-template-default,page,page-id-18007,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tent voor Tentloze Nerds

Heb je geen eigen gamingtent/groep om naar CampZone te komen? Dan is de Tent Voor Tentloze Nerds jouw place to be! Het maakt niet uit of je alleen of met een groep vrienden komt, de Tent Voor Tentloze Nerds heeft genoeg ruimte en gezelligheid te bieden! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over deze aluminium pop-up tent. Word jij ook een TVTN’er? Tickets zijn nu beschikbaar. De tickets bestel je als een aanvulling op de normale CampZone entree tickets die je nodig hebt.  Een verblijf in de Tent voor Tentloze nerds kost 120 euro voor full event (11 dagen CampZone), 80 euro voor een weekend of 95 euro voor de midweek.

Jouw woonkamer

CampZone is een uniek evenement waar je kampeert op een groot veld. De Tent Voor Tentloze Nerds vergelijken wij zelf een beetje met een CampZone woonkamer. In deze tent hebben wij tafels, stoelen, netwerktoegang, koelkasten, stekkerdozen en een BBQ voor je klaar staan. Je hoeft zelf dus eigenlijk alleen een gamepc, kleding, wat te drinken en wat snacks mee te nemen. En regel een slaapplaats, zie het vak hiernaast.

Slaaptentje

Een goede nachtrust voor jezelf creëren doe je niet samen met zoveel andere mensen. De Tent Voor Tentloze Nerds regelt dus de woonkamer, maar jij dient zelf zorg te dragen voor de slaapkamer. Of dit nu een slaaptentje is of een caravan maakt helemaal niet uit. Wil je slapen in een slaaptentje: die kan je meebrengen van huis, huren, of via de ticketshop aanschaffen.

Eten en drinken

Op het CampZone terrein kun je iedere dag eten en drinken kopen. Wil je liever bij de supermarkt je eten en drinken halen? Dan kan dit natuurlijk ook! Met de auto ben je binnen enkele minuten bij de dichtstbijzijnde supermarkt. De Tent Voor Tentloze Nerds beschikt over twee koelkasten (met vriesvak) en een barbecue! Er zijn eigenlijk elke dag wel initiatieven om samen wat te koken, loop je dit een keer mis dan bezorgen er in Zoetermeer 101 restaurants via thuisbezorgd!

Gasten

We weten van tevoren nooit hoe druk het gaat zijn in de Tent Voor Tentloze Nerds. Naast de daadwerkelijke ‘tentloze nerds’ zal deze tent namelijk van dag tot dag gevuld worden met nieuwe gasten. Gezellig! Denk aan cosplayers, indie developers, speedrunners, streamers en meer!

Wij doen in ieder geval ons best om je in aanraking te laten komen met de leukste mensen binnen gaming!

Handige links

Er is in de Tent voor Tentloze Nerds altijd een aanspreekpunt aanwezig. Samen met de andere crewleden binnen de Tent Voor Tentloze Nerds kunnen zij je ook helpen met bijvoorbeeld het opzetten van teams voor de vele activiteiten en competities die CampZone te bieden heeft.

Let op: Een TVTN-ticket geeft je recht op een plek in en gebruik van de Tent voor Tentloze Nerds. Voor toegang tot het evenement CampZone zelf is een regulier CampZone-ticket vereist.