CampZone | Vanavond gaat CampZone Online live!
23795
post-template-default,single,single-post,postid-23795,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Vanavond gaat CampZone Online live!

Het is bijna zo ver. Net als jullie zitten wij hier al weken naar uit te kijken, maar vanavond om 20:05 gaat CampZone Online eindelijk van start op Twitch! Ondanks dat dit jaar alles anders is hebben we toch ons programma weer vol weten te stoppen met leuke en ook veel geliefde activiteiten. Zo zijn bijvoorbeeld onze bingo, cluedo, de competities en quizzen weer van de partij, maar er is nog veel meer en we hebben dit jaar ook nieuwe dingen zoals een aantal speedruns. Bekijk ons volledige programma hier zodat je niets hoeft te missen. Wil je meedoen aan onze competities? Vergeet je dan niet in te schrijven via Lanergy!

Naast onze competities hebben we tijdens CampZone Online ook een aantal challenges waar je aan mee kunt doen. Dit zijn de tent en t-shirt challenges. Heb jij thuis een tent opgezet om alsnog het echte CampZone gevoel te krijgen en/of heb je een van onze prachtige CampZone Online t-shirts? Deel dit dan met ons via social media en op onze Discord server om kans te maken op mooie prijzen!

Wil je net zoals anders samen met je vrienden genieten van CampZone? Kijk dan gezellig samen naar de stream tijdens jullie eigen LAN-party of via Discord. De stream zal vanaf 19:30 al Live zijn, waarna het programma officieel begint rond 20:05.