CampZone | Challenge: CampZone in je achtertuin
23756
post-template-default,single,single-post,postid-23756,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Challenge: CampZone in je achtertuin

Dacht je dat met CampZone Online het vertrouwde CampZone gevoel afwezig zou zijn? Guess again!

Uiteraard proberen wij met de livestreams het gevoel van CampZone alsnog over te brengen, maar wij vragen jullie ook om hierbij mee te helpen. Lekker makkelijk voor ons zal je zeggen, echter er staat natuurlijk ook wat tegenover. Het is namelijk een heuse wedstrijd! Wie kan in zijn/haar woonkamer of achtertuin het best het CampZone gevoel laten overbrengen? De winnaar krijgt een mooie iiyama Trolley!

Stof snel je tent af en zet hem midden in de kamer of tuin op, stapel de bierkratten er omheen op, zet er een zwembad naast en ga al gamend op de foto. Of heb je een unieker en/of beter idee? Zolang wij echt hét CampZone-gevoel krijgen van jouw foto is alles goed!

De gemaakte foto’s kun je op Social Media of via Discord inzenden. Mocht je het op bijvoorbeeld Facebook geplaatst hebben, vragen we je om een link hiernaar alsnog in Discord te plaatsen. Deze link of de foto zelf kun je in de CampZone Discord server in het #contact-redactie kanaal delen. Let erop dat wanneer je ervoor kiest om je awesome tentfoto op social media te delen, we ook graag hebben dat je CampZone tagt op het desbetreffende platform (Facebook: @CampZoneEvent Twitter: @CampZone Instagram: @campzonenl). Zo zorg je ervoor dat wij jouw inzending niet missen!
Je kan nu al een foto van je creatieve bouwsel insturen, en de inzendingsperiode loopt tot zondag 2 augustus om 12:00 ‘s middags.

Vermeld wanneer je een foto of link plaatst in het juiste kanaal op de CampZone Discord dat het gaat om de Challenge: Tentfoto zodat wij de ingezonden foto’s van de challenges kunnen onderscheiden.

Succes ermee en we zijn zeer benieuwd naar de resultaten!

TLDR:

  • Maak een foto van je CampZone getentsel thuis                                                                               
  • Deel het op social media en tag CampZone
  • Link het geplaatste bericht in Discord
  • Discord: kanaal CampZone, subkanaal #contact-redactie
  • Vanaf nu t/m zondag 02-08 om 12:00 uur de mogelijkheid om in te sturen
  • Win een mooie prijs: een iiyama Trolley