CampZone | Trust Gaming op CampZone
19170
post-template-default,single,single-post,postid-19170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Trust Gaming op CampZone

Competities zijn leuk, maar zijn natuurlijk vele malen leuker (en spannender) als er mooie prijzen te winnen zijn. Er zijn al heel veel vette prijzen om voor te strijden bij veel spannende competities, maar nog niet alle trofeeën zijn bekend gemaakt. Vandaag mogen wij in ieder geval alweer twee van onze competities aanvullen met toffe prijzen, mogelijk gemaakt door een nog toffere sponsor. Trust Gaming is wederom van de partij als  sponsor van CampZone 2018.

Trust Gaming biedt value for money gaming accessoires voor pc en console, om je te helpen een champion te worden. Het internationale bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan, variërend van producten voor beginners tot aan professionele gamers. Dankzij de hechte relatie met verschillende pro spelers hebben ze de kennis om betrouwbare randapparatuur te creëren die jonge gamers helpt tot hun volledig potentieel te komen. Trust Gaming biedt passende producten voor elk budget.

“CHAMPIONS ARE NOT BORN, THEY ARE BUILT.”

Hierbij mogen wij ook bekend maken dat de Overwatch competitie gesponsord zal worden door Trust Gaming. De twee beste teams van de Trust Gaming Overwatch competitie mogen uitkijken naar vette hardware prijzen. Zo krijgen de spelers op de welverdiende eerste plaats elk een Trust Gaming Dion Headset en de runner-ups mogen wij blij maken met zes Trust Gaming Cada Mechanical Keyboards! Maar dat is niet de enige competitie die Trust Gaming zal sponsoren. Ook de winnaars van onze gloednieuwe Fortnite 4v4 competitie mogen wij blij maken met hele mooie Trust Gaming prijzen!

Trust Gaming voorziet daarnaast ook de Trust Gaming Ninja Run activiteit  van mooie prijzen. Dankjewel Trust Gaming! Aan de winnaar op de eerste plaats mogen wij de Trust Gaming Dion Headset overhandigen, de tweede plaats ontvangt een Trust Gaming Cada toetsenbord, en de derde plaats gaat naar huis met een Trust Gaming Laban muis. Ook bij de Bingo zijn prijzen van Trust Gaming te winnen.

Trust Gaming begrijpt dat je klein moet beginnen om groot te worden en dat is waarom ze zich niet alleen focussen op high-end producten voor de elite onder de gamers. Ze hebben een lijn ontworpen die met je meegroeit terwijl je steeds hoger in rang wordt. Van simpele, betaalbare items voor iedereen die net begint met gamen, tot specifiek ontworpen pro gear dat je helpt te concurreren met de besten van de besten. Deze filosofie wordt #buildingchampions genoemd.

~ Trust Gaming
~ Trust Gaming Overwatch competitie
~ The Trust Gaming Ninja Run activiteit
~ Trust Gaming Fortnite