CampZone | Trust Gaming Fortnite
20357
post-template-default,single,single-post,postid-20357,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Trust Gaming Fortnite

De allernieuwste, snelst groeiende Battle Royale game mag natuurlijk niet ontbreken CampZone dit jaar, dus ook voor Fortnite organiseren wij een competitie!

Fortnite is op dit moment misschien wel hét allerpopulairste gratis online spel, met een zeer gemixt publiek, en wij hebben toegang weten te krijgen tot een exclusieve custom competitie server! Fortnite is een 100-speler PvP Battle Royale met destructible omgeving. Bijna alles kan kapot, maar dat is niet het enige unieke aspect van deze game. Door de introductie van crafting en building is dit spel een soort heftige Minecraft, met betere graphics en meer geweld, en iedereen weet natuurlijk dat meer geweld = meer beter. Ook ontbreekt het dit spel gelukkig niet aan cosmetics in de vorm van dansjes en skins, want niks voelt fijner dan in een roze berenpak te dabben nadat je iemand helemaal kapot geschoten hebt.

Trommel jouw squad van vier op, trek je beste skins aan, doe een gek dansje en schrijf je in voor onze Fortnite competitie om fantastische prijzen te winnen!

Fortnite  
Format4v4 Squads
Starting TimeWednesday August 1, 1 PM
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st4x Trust Gaming Dion Headset
2nd4x Trust Gaming Laban muis
Sponsored by: