CampZone | The Trust Gaming Ninja Run
19580
post-template-default,single,single-post,postid-19580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The Trust Gaming Ninja Run

Zijn jouw grote helden ongrijpbare en mysterieuze karakters als Ryu Hayabusa, Naruto of Scorpion en droomde jij er vroeger ook altijd van later een ninja te zijn? Als je nu niet met je zwarte hoofdband op stijlvol over de daken van China aan het rennen bent, is je droom helaas niet uitgekomen. Maar dromen komen wel uit op CampZone, want wij zorgen er voor dat iedereen┬ázich een middagje lang kan voelen als een super stoere ninja. Om de CampZone-vakantie lekker actief te beginnen zetten wij een flink parcours uit voor alle ninja wannabe’s, de Ninja Run!

Deze intense stormbaan bestaat uit drie verschillende delen die allemaal jouw behendigheid en snelheid op de proef zullen stellen. Klim je weg naar boven op de steile trap, baan je door het onbegaanbare stootzakkenbos en spring behendig over de stuiterende eilanden helemaal naar het einde. Weet jij als een ware ninja het eind te halen en de snelste tijd neer te zetten, dan kronen wij jou als de Opperninja van CampZone! Natuurlijk ontvang je ook mooie prijsjes om mee naar huis te nemen.

The Ninja Run  
Format1v1 TBD
Starting TimeMonday July 30, 2 PM
RulesClick Here
RegisterNot needed
Prizes1st1x Trust Gaming Dion Headset
2nd1x Trust Gaming Cada RGB Keyboard
3rd1x Trust Gaming Laban Muis
Sponsored by: