CampZone | De route naar CampZone in Veghel
22386
post-template-default,single,single-post,postid-22386,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De route naar CampZone in Veghel

Wij merken dat sommige navigatiesystemen een klein beetje moeite hebben met het fatsoenlijk navigeren naar onze locatie in Veghel. Om de verwarring en het onnodig omrijden te voorkomen helpen wij onze bezoekers graag met een paar pointers en een algemene uitleg over de route die je kan nemen wanneer je bijna bij Veghel bent. Bijbehorende foto’s volgen onder de tekst.

CampZone is tegenwoordig ook al op de nieuwe locatie te vinden via Google en Maps, maar deze route leidt je nog een redelijk stukje om over een ongemakkelijk zandpad. Om via de snelste en makkelijkste route op CampZone te arriveren kun je het beste navigeren naar Corridor in Veghel (niet DE Corridor), die langs Bas Trucks B.V. loopt. Alle onderstaande foto’s zijn genomen vanuit noordelijk perspectief.

De eerste stap is om naar de A50 richting Veghel te navigeren en die te volgen tot aan afrit 10 voor Eerde/Schijndel/Zijtaart. Simpelweg CampZone intikken in je navigatie is hiervoor al voldoende.

Na de afrit ben je al bijna op CampZone, maar eerst moet je nog de weg richting Zijtaart op.

Op dit korte stukje weg kom je nog één stel stoplichten tegen op het kruispunt van de Poort van Veghel en Hutten. Volg op dit kruispunt nog steeds richting Zijtaart tot aan de eerstvolgende rotonde.

Vanaf hier staat CampZone al aangegeven met behulp van onze hele mooie bewegwijzering, maar mocht je deze toevallig missen moet je op de rotonde afslaan naar het bedrijventerrein 4800 – 5000 richting het zuiden. Op dit punt zullen sommige navigatiesystemen je proberen om te leiden, maar negeer dit advies mits je graag extra kilometers wilt rijden.

Na de rotonde kom je al snel een bocht tegen die afbuigt naar rechts met net voor de bocht wederom een mooi CampZone-bord dat de richting aangeeft. Sla hier in de bocht af naar links zoals de zwarte auto op de foto hieronder.

Nu hoef je alleen nog maar de wegrichting te volgen en voor je het weet zie je het terrein van CampZone al voor je verschijnen. Hier kun je je auto parkeren op het parkeerterrein direct tegenover CampZone om je in te checken, of te wachten op de opening indien je al donderdagavond arriveert.

Simpel en snel, hopelijk voorkomt dit voorbeeld van de route een hoop onnodig gereden kilometers en brengt dit jou sneller op je bestemming.

Tot op CampZone!