CampZone | Pubquiz op CampZone Online
24217
post-template-default,single,single-post,postid-24217,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Pubquiz op CampZone Online

Het is nu echt bijna zover: CampZone Online begint aanstaande vrijdag! Tijdens CampZone Online komen we met een bomvol programma, maar één activiteit die nieuw is zal waarschijnlijk vaker gaan terugkeren. En daarom doen we het direct twee keer tijdens deze editie.

“Welk activiteit is dat dan?” hoor ik je denken. Nou, de enige echte CampZone Pubquiz! Op beide zaterdagen rond 20:30 uur zullen wij je kennis gaan testen. De vragen zullen zeer divers zijn; van makkelijke tot moeilijke vragen en van games tot aan geschiedenis vragen. Ben jij de slimste CampZoner? Doe dan zeker mee! Oh en beide dagen zullen het andere vragen zijn. Win jij beide quizzen?

Naast de eeuwige roem kan je er ook heuse prijzen mee winnen.
Tijdens de eerste zaterdag lopen de winnaars weg met 2x een Trust GXT 863 Mazz Mechanical Keyboard en de nummers 2 met 2x een Trust GXT 323 Carus headset. Op de tweede zaterdag winnen beide plaatsen 2x een SteelSeries Arctis Prime headset.

Naast de pubquiz hebben we onder andere ook weer op de vrijdag de bingo, de zondag een Tetris toernooi, de donderdag Powerpoint Karaoke en de vrijdag een Golf with your Friends toernooi. En elke dag verblijden we je in ieder geval met een Top 11, komt Rabobank elke dag langs voor interessante feiten; hun jaarlijkse Rabobank Challenge en zullen ook externe streamers en Hackzone zich laten zien. Benieuwd naar het hele programma? Kijk dan snel op de website!