CampZone | CampZone Online programmering & barbecue
24145
post-template-default,single,single-post,postid-24145,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online programmering & barbecue

Loop je rond met het gevoel dat er bijna iets tofs gaat gebeuren en weet je niet wat dat is? Weet je het echt niet? Nou, CampZone Online gaat deze maand weer plaatsvinden!
We zijn druk bezig met de voorbereidingen en hebben er weer veel zin in. Maar wat gaan we jullie voorschotelen?

Dit jaar hebben we CampZone Online in twee blokken van drie dagen opgesplitst: van vrijdag 23 juli tot en met zondag 25 juli en van donderdag 29 juli tot en met zaterdag 31 juli. En deze zes dagen zitten weer bomvol activiteiten! Laten we beginnen met dat de helden van Rabobank ons opnieuw sponsoren. Ze zullen dan ook elke dag langskomen voor de jaarlijkse Rabobank Challenge, interessante onderwerpen en het nodige gelach. Ook zal elke dag de Top 11 weer terugkomen, waar de meest uiteenlopende onderwerpen de revue passeren.

Naast de externe streamers, kleinere activiteiten en enkele bezoekers, hebben we natuurlijk ook weer competities en activiteiten waar jullie elk jaar massaal aan mee doen. Zo zal de bingo op de eerste dag gehouden worden, gaan we op de tweede dag barbecueën (hieronder meer info) en is er een Tetris competitie en een heuse pubquiz op de zondag. In het tweede weekend komt de Powerpoint Karaoke terug, vindt er de volgende dag een Golf with your Friends competitie plaats en hebben we op de laatste dag nog een pubquiz gepland staan. Het volledige schema met de activiteiten vind je hier.

Maar wacht, werd er net nou een barbecue genoemd? Jazeker! De jaarlijkse Pré-CampZone BBQ is dit jaar onderdeel van de CampZone Online programmering. Op zaterdag 24 juli is iedereen welkom om te komen en toch gezellig onder elkaar te zijn. Geen test nodig, wel 1,5 meter afstand. Wij zorgen zoals de afgelopen jaren voor de barbecues, wat koeling, sanitair, afvalbakken, een muziekje en als het nodig is de tenten. Zelf dien je iets te eten en te drinken mee te nemen en indien gewenst een eigen stoel. Het adres is Peppelkade 52 in Houten en er is voldoende parkeerruimte bij de diverse bedrijven in de straat en langs het veld. Maar parkeer niet op het asfalt of op het gras, aangezien de handhaving zeker langs zal komen en er een parkeerverbod buiten de vakken geldt. Interesse? Meld je dan hier aan!