CampZone | CampZone Online 2021 – Day 1
24235
post-template-default,single,single-post,postid-24235,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online 2021 – Day 1

We staan alweer bijna op het punt om te beginnen met de eerste volle dag van CampZone Online 2021! Ook dit jaar hebben wij weer een programma bomvol met interessante segmenten, met bijvoorbeeld vandaag als hoogtepunt de CampZone Bingo. Natuurlijk kun je altijd het volledige programma bekijken op onze programmapagina voor CampZone Online, maar wij zetten de planning voor vandaag hier nog even op een rijtje. Vergeet ook zeker niet om elke dag onze stream aan te zetten wanneer we live gaan om 12:30!

CampZone Online 2021 – Day 1:

  • 12:30 – We zijn Live! Geef ons even de tijd om ons te introduceren en het programma van de dag te introduceren. Daarna gaan we aan de slag met een paar toffe games.
  • 13:30 – Gamen met CampZone. Wij gaan als een stel duivelse ganzen de onschuldige inwoners van een klein dorpje terroriseren in Untitled Goose Game.
  • 15:00 – Rabobank, Raad Het Geluid. Rabobank is wederom terug als vast onderdeel van het programma en CampZone Online 2021. Naast een kijkje naar de vacatures introduceren wij ook de nieuwe RaboChallenge voor deze editie. Iedereen kan vanuit thuis meedoen aan de challenge, dus zeker kijken!
  • 16:00 – Panel Talk. De Top 11s zijn weer terug! Ons redactieteam heeft weer een aantal interessante Top 11 lijstjes in elkaar gestoken voor de crewleden op kantoor om over te discussiĆ«ren.
  • 16:30 – Hobbystream. We gaan hobbyen op stream. Wat er precies geknutseld gaat worden blijft nog even een verrassing, vooral voor Chris.
  • 18:00 – Streamgast. Om de crewleden op kantoor een moment van rust te gunnen voor het avondeten wordt de stream vanaf 18 uur even overgenomen door een van onze streamervrienden. Vandaag: xJessica1995.
  • 20:30 – CampZone Bingo. The main event! Onze traditionele Bingo is ook dit jaar weer terug in het eerste weekend, en zoals altijd kan iedereen via de stream meedoen. Volg de instructies tijdens de Bingo intro en zorg dat je goed let op de genoemde nummers. Misschien ben jij dit jaar wel een van de gelukkige prijswinnaars.
  • 22:30 – Gamen met CampZone. Om de dag af te sluiten starten wij nog even van de Jackbox spellen op. Lobbies zullen grotendeels open zijn, dus als je zin hebt kun je meedoen met een rondje Drawful, Quiplash of een van de andere Jackbox mini-games.

We zien je graag terug in de chat voor de start van een nieuwe CampZone Online editie!