CampZone | CampZone BBQ 24 juli helaas geannuleerd.
24151
post-template-default,single,single-post,postid-24151,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone BBQ 24 juli helaas geannuleerd.

Na de ontwikkelingen rondom COVID-19-besmettingen in de afgelopen dagen en de daarop volgende terugkeer van beperkingen, hebben we helaas conclusie moeten trekken dat het de verstandige keuze is om de CampZone BBQ die gepland stond voor 24 juli aanstaande, te annuleren. We denken dat een barbecue op een open terrein, met beperkte mogelijkheden voor persoonlijke hygiene, vaste toegewezen zitplaatsen, 1,5 meter afstand tussen deze zitplaatsen en bedienend personeel met mondmaskers niet de sfeer zal ademen die bij de aankondiging van deze barbecue tot de mogelijkheden leek te behoren.

We vinden het erg jammer, want we keken ernaar uit jullie weer te zien. Gelukkig komt CampZone Winter langzaam dichterbij! Voor diegene die de CampZone Winter shirts hebben besteld en hem zouden ophalen tijdens de CampZone BBQ, die shirts worden nu gewoon naar je thuis gestuurd, zodat je tijdens CampZone Online nog steeds op social media selfies kunt posten met het shirt. We hopen dat iedereen op Discord toch nog met de webcam en barbecue in eigen tuin of balkon nog even aansluit in een videogesprek!

Bekijk hier wat er tijdens CampZone online allemaal wel te doen is!