CampZone | CampZone Online Sponsors zijn bekend
23670
post-template-default,single,single-post,postid-23670,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online Sponsors zijn bekend

Iedereen zal inmiddels wel in de gaten hebben dat 2020 een bizar jaar is. In een andere realiteit zouden wij nu al begonnen zijn aan de opbouw van de twintigste editie van CampZone. Jammer genoeg had 2020 andere plannen en daarom werden wij gedwongen om het concept van CampZone voor dit jaar keihard om te gooien naar iets anders dat wel uitvoerbaar is. Het resultaat mogen wij deze komende vrijdag 24 juli live debuteren op Twitch. Wij hebben in ieder geval weer onze uiterste best gedaan om een hele toffe editie neer te zetten, en hopen dat jullie allemaal met plezier de stream zullen gaan volgen om deze bijzondere editie met ons te delen. Maar wij doen dit natuurlijk niet alleen! Naast de ijverige vrijwilligers zijn er ook een flink aantal bedrijven die ons helpen door deze online editie te sponsoren. Dit in de vorm van prijzen, activiteiten, comfort en andere steun. Daarom willen wij graag dit nieuwsbericht gebruiken om al deze toffe partners even goed in de spotlights te zetten!

Alle prijzen zijn ook al in detail bekend, dus kijk als je benieuwd bent vooral op de pagina voor CampZone Online en scroll tot onder het programma voor een overzicht van de prijzen.

CampZone Online wordt mede mogelijk gemaakt door:

HyperX
HyperX is als gaming label binnen de gaming hardware tegenwoordig niet meer te missen. We mogen eigenaar Kingston Technology dan misschien oorspronkelijk kennen van hun kwalitatief hoogstaande memory-producten, tegenwoordig weten ze zo’n beetje de volledige gaming line-up aan te bieden. Naast DDR4 geheugenrepen en SSD-schijven is HyperX een aardig aantal jaren geleden begonnen met de betaalbare en kwalitatief uitstekende Cloud gaming headset, inmiddels kunnen we daar ook de gaming-muis, het mechanische toetsenbord en de muismat hier aan toevoegen. HyperX helpt ons dit jaar een goed eindje op weg door toffe prijzen te sponsoren voor een aantal competities. Winnaars van de Lethal League competitie en de Live Cluedo, Digital Real Life Pong, PowerPoint Karaoke en Bingo activiteiten krijgen allemaal awesome producten van HyperX opgestuurd!

4Launch
4Launch is met hun fysieke 4Launch paviljoen al jaren een prominent onderdeel van CampZone, en met hun dealtjes en acties zijn ze altijd welkom bij de fanatieke gamer. Een fysiek paviljoen zit er dit jaar even niet in, maar gelukkig is 4Launch gespecialiseerd in het online aanbieden van al je elektronische benodigdheden. 4Launch zul je ook meerdere keren voorbij zien komen op de stream, maar in welke vorm houden we voor nu nog even geheim. Later meer informatie!

NWTV
NWTV, dé site voor al je nieuws, reviews en previews gericht op games, festivals, films, gadgets en bordspellen. De heren van NWTV zijn elk jaar in levende lijven aanwezig op CampZone, en ook al is dat dit jaar een beetje lastig laten zij toch hun aanwezigheid merken met een mooie bijdrage aan deze online editie. NWTV brengt een stapel prijzen mee, zoals gaming headsets, action cams en de vetste bordspellen van Asmodee! De winnaars van de Mario Kart 8 Deluxe competitie krijgen leuke prijzen dankzij NWTV, waaronder de nieuwe Paper Mario game, en ook de Bingo wordt rijkelijk aangevuld!

FRITZ!
FRITZ! verbindt jouw online communicatiemiddelen moeiteloos met het thuisnetwerk met behulp van hun high-speed producten! Routers, netwerkaansluitingen en WLAN-repeaters, FRITZ! biedt alles voor het thuisnetwerk en om altijd verbonden te zijn met de digitale wereld. Thuiswerken is nog nooit zo soepel geweest! FRITZ! is een regelmatig terugkerende naam voor onze evenementen en ook voor deze online editie dragen zij weer hun steentje bij. Zo kun je prijzen van FRITZ! winnen bij de competitie voor SpeedRunners, de PowerPoint Karaoke, Digital Real Life Pong en natuurlijk de Bingo!

iiyama 
Voor de beste gaming monitoren moet je naar iiyama. Zij bieden diverse monitor speciaal geproduceerd voor elke soort gamer van hoge kwaliteit. iiyama is een bedrijf dat in 1972 in Iiyama, Japan opgericht is en LCD-en LEDschermen produceert. Ze gaan dus al een lange tijd mee en hebben in al die jaren veel ervaring opgedaan om zo de beste schermen te kunnen leveren. Of het nou 4k, 5k, touchscreen of extra groot is, je vindt het allemaal bij iiyama. Dankzij iiyama mogen wij hele toffe schermen weggeven bij de Bingo en aan de grote winnaar van de Worms Reloaded competitie. Dikke prijzen die je zeker wilt winnen!

Netwerkwinkel
Er zijn inmiddels een paar namen die net zoveel CampZone-eigen zijn als CampZone zelf. Denk aan Rabobank, P&G maar ook Netwerkwinkel! Netwerkwinkel is, zoals de naam al zegt, dé winkel voor al je benodigdheden betreffende netwerk. Of dat nu is voor je huis, je bedrijf, een ziekenhuis of datacenters, Netwerkwinkel heeft alles in huis wat jij nodig hebt. Netwerkwinkel verzorgt dit jaar de bekabeling van de streaming setups voor The Streaming Crew, zodat we te allen tijde een fatsoenlijke verbinding hebben en wij aan één stuk door kunnen streamen!

Trust Gaming
Trust Gaming weet wat gamers nodig hebben, en focussen zich met hun producten dan ook 100% op onze mooie doelgroep, zowel jong als oud, beginners en veteranen. De missie van Trust Gaming is om gamers samen te brengen, en dus steunen zij de gamers die andere weten te inspireren en te verbinden. Een nobel doel, zeker in deze eenzame tijden! Trust Gaming verzorgt voor CampZone Online prijzen voor de TrackMania Nations Forever, Mario Kart 8 Deluxe, Tetris competities, maar ook prijzen voor de Game Quiz en de Bingo. Wil je toffe Trust Gaming prijzen winnen, doe dan vooral mee!

Speedseats
Onze goede vrienden van dé specialist in gaming chairs, Speedseats, zorgen ervoor dat The Streaming Crew tijdens CampZone Online heerlijk comfortabel kan uitzenden. Op elke plek van de aanwezige crewleden staat dan ook een toffe Speedseats Gaming Chair, zodat wij niet al na het eerste weekend geveld zijn door rugpijn.

be quiet!
Je hoort ze niet, maar ze zijn er wel. Dat zijn natuurlijk de super stille producten van be quiet! (kleine letters want shhhh!), die topkwaliteit voedingen, cases en koelers produceren voor gebruik in je computer. De stilte en geruisloosheid van be quiet! is kenmerkend, want naar eigen zeggen “is het leven al luidruchtig genoeg”. be quiet! sponsort toffe prijzen voor de TrackMania Nations Forever, Unreal Tournament 2004 en Worms Reloaded competities, en ook voor de TV Tune en Bingo activiteiten.

Tesorion
Tesorion is een fenomenale specialist op het gebied van cybersecurity. Dit bedrijf van Nederlandse bodem zorgt ervoor dat jij en jouw bedrijf secuur en vol vertrouwen online kunnen werken, zonder je zorgen te hoeven maken om wat voor enge systemen en programma’s er achter die firewall schuilen. Tesorion biedt een uniek portfolio; variërend van consultancy, scans en penetratietesten tot het volledig uit handen nemen van jouw cybersecurity door hun SOC. Tesorion is ook voor ons een Big Deal, want zij hebben als een van de vele betrokkenen het mogelijk gemaakt dat vandaag de eerste HackZone Badges bezorgd werden bij ijverige hackers. De badge is een Hot item en wij zijn zeer trots op wat het is geworden. Bedankt Tesorion!