CampZone | CampZone Bingo
18662
post-template-default,single,single-post,postid-18662,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Bingo

24

B-39. E-17. Bingo!

Bingo: een activiteit waar een gast in een microfoon (een letter met) een cijfer omroept, waarna je deze combinatie markeert op je kaartje mits het aanwezig is. Na het spelen van dit spelletje voor een aantal minuten is er vaak al iemand die vijf combinaties diagonaal, horizontaal of verticaal op een rij heeft en keihard “ BINGO!” roept. Iedereen applaudisseert en de winnaar mag een prijs ontvangen. Over het algemeen wordt dit echter alleen gespeeld door oudere mensen zonder leven (of wat er nog van over is).

Maar niet op CampZone! Al jaren lang blijkt bingo op CampZone erg populair maar ook heel gezellig te zijn. De hele Maintent stroomt propvol met fanatieke bezoekers, er lopen debiele clowns rond op het podium en er worden mooie prijzen gewonnen. Bingo zal dit jaar dan ook zeker niet ontbreken. Iedereen maakt evenveel kans op het winnen van fantastische prijzen die je natuurlijk MOET winnen. Wat we precies op onze Bingo prijzentafel hebben liggen dit jaar blijft voorlopig nog een spannende verrassing.

Kom dus zeker naar de bingo, neem een eigen stoel en pen mee en bewijs dat dit niet alleen voor oudere mensen zonder leven is! De traditionele CampZone Bingo is onderdeel van ons openingsprogramma op de zaterdagavond. Wees er bij!

REGELS OM JE FAVORIETE CLOWNS BLIJ TE HOUDEN 🙂

 1. Ga naar https://bingo.campzone.nl/ en registreer je kaarten. JE EMAIL-ADRES IS MAAR ÉÉN KEER GELDIG, DUS SLA JE KAARTEN DIRECT OP.
 2. Zorg ervoor dat je je kaarten kunt editen; open ze in een tekenprogramma, print ze uit of schrijf de nummers even over. 
 3. Let er vooral op dat je de code van je bingokaart bij de hand hebt. Deze heb je namelijk nodig zodra je bingo hebt.
 4. Als je bingo hebt, laat het dan even weten in onze Twitch chat of #campzone-online Discord kanaal en stap vervolgens onze Discord kanaal ‘Redactie CZOnline’ binnen om in contact te komen met Clown Sven.
 5. Clown Sven (en soms Clown Bob) zal je kaart controleren aan de hand van je bingokaart-code. Vervolgens zie je op de stream of jij bingo hebt ja of nee!
 6. Desbetreffende clown zet je daarna in ons administratie-kanaal, zodat Bram je adresgegevens kan noteren. Blijf dus nog even aan de lijn!
 7. Na een bingo is je huidige bingokaart níet meer geldig. Je maakt echter wel kans zodra er met een nieuwe bingokaart gespeeld wordt!

 

REGELS:

 • 1x bingo per kaart per speler
 • Meld je bingo in de Twitch of Discord chat voordat je Discord-kanaal ‘Redactie CZOnline’ binnenstapt.
 • Trolls will be banned.
 • Bij een dubbele bingo spelen we ‘De Kutvragen van Bob’. Tijdens dit spel zal er een benaderingsvraag gesteld worden welke je binnen plusminus 5 seconden dient te beantwoorden.