CampZone | Een samenvatting van de afgelopen tijd
23229
post-template-default,single,single-post,postid-23229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Een samenvatting van de afgelopen tijd

We hebben de laatste tijd veel aangekondigd voor CampZone, daarom vatten we hier even samen wat er allemaal gaat gebeuren tijdens CampZone.

Wat is er te doen?

Een groot deel van ons programma is al bekend. Hier zijn een paar van de belangrijkste punten:

Zoals altijd zullen we gedurende het eerste weekend meerdere cosplay competities hebben die voor spektakel zullen zorgen. Cosplayers met kostuums en acts waar maandenlang aan gewerkt zijn zullen tijdens onze competities aan jullie laten zien wat zij in huis hebben. Ook is er de Low Tech Cosplay wedstrijd waar iedereen aan mee kan doen om te proberen rommel in iets moois om te toveren. Daarnaast hebben we ook een paar bekende games zoals Mario Kart, Tetris en Hearthstone Tavern Brawl. Het hoogtepunt van het eerste weekend zal de bingo zijn, de activiteit waar iedereen een jaar lang naar uitkijkt. Er is dus voor iedereen meteen iets te doen.

Gedurende de midweek van het evenement zullen er veel verschillende activiteiten langskomen. Voor de serieuze gamers hebben wij een aantal toernooien zoals Teamfight Tactics en Rocket League. Ook kun je laten zien welke games jij allemaal hebt gespeeld en welke shows jij hebt gekeken tijdens onze game- en tv tune quizzen. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen een beetje in beweging blijft. Daarom hebben we weer een aantal fysieke activiteiten zoals zeepvoetbal en archery tag.

We hebben natuurlijk ook nog een paar fantastische activiteiten bewaard voor het einde van CampZone. Naast de prijsuitreiking en het feest waarmee we weer een geweldig evenement zullen afsluiten hebben we ook nog een Beat Saber toernooi en zal er zoals altijd weer een Real Life spel komen zoals wij vorig jaar Real Life Pong hadden.

Wat staat er momenteel in de shop?

De afgelopen tijd hebben we ook een aantal nieuwe artikelen aan onze shop toegevoegd.

Vanaf nu is het mogelijk legertenten en Speedseats huren. Als je via ons een legertent huurt dan zorgen wij ervoor dat deze klaar staat wanneer jij en je vrienden aankomen. Hierdoor zijn jullie niet nog uren bezig met het opzetten van jullie tent voordat jullie kunnen gaan genieten van CampZone. Daarnaast is onze eerste ticketperiode bijna voorbij. Nadat maart afgelopen is zullen, de tickettypes in prijs stijgen. Een Full Event ticket kost dan € 279. Bespaar jezelf die € 30 en koop je ticket nu. Je hebt nog maar een paar dagen om van deze vroegboekkorting te kunnen profiteren.

Coronavirus update

Als laatste wilden we het nog even hebben over het coronavirus. Veel mensen zitten momenteel thuis en we kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben of dit effect gaat hebben op jullie favoriete zomerse evenement. Ondanks dat evenementen tot en met juni niet door mogen gaan zullen wij wel doorgaan met de voorbereidingen voor CampZone. Er is momenteel nog geen reden voor ons om het evenement te annuleren, maar mocht dat wel nodig zijn dan zal iedereen hun geld terugkrijgen. Meer informatie kunnen je vinden in onze coronavirus update.