CampZone | Update Coronavirus
23174
post-template-default,single,single-post,postid-23174,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Update Coronavirus

Update Coronavirus

Gisteren zijn de coronavirus-maatregelen voor evenementen verlengd tot 1 juni. Ondanks dat CampZone pas plaatsvindt van 24 juli tot en met 3 augustus, begrijpen we dat jullie daarom vragen hebben over welk effect dit heeft op CampZone. De voorbereidingen van CampZone gaan in ieder geval gewoon door. We hebben een ontzettend leuk programma voor jullie in petto en we zullen meermaals per week updates plaatsen hierover.

Momenteel is er dan ook nog geen reden voor ons om het evenement te annuleren, maar uiteraard houden we de ontwikkelingen van de situatie wel scherp in de gaten. Mocht CampZone toch niet door kunnen gaan vanwege het coronavirus, dan zal iedereen vanzelfsprekend zijn of haar geld terugkrijgen.

Let op: dit is de laatste week van de eerste periode. We raden je aan om tijdig je kaartje te kopen, zodat je voor de scherpste prijs onze twintigste editie mee kunt maken.

Advies voor alleĀ CampZone bezoekers:

  • Blijf thuis wanneer je griepsverschijnselen hebt.
  • Was regelmatig goed je handen met water en zeep of desinfectiegel. Neem dit vooral ook zelf mee.
  • Houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Vermijd contact met verkouden mensen en mensen die griepsymptomen vertonen.
  • Hoest en nies niet in je handen maar in de binnenkant van je elleboog of maak gebruik van een papieren tissue. Gooi deze na gebruik ook weg.
  • Sluit een reis- en annuleringsverzekering af voor het geval je zelf ziek wordt.

Vergeet overigens ook niet om je antivirus-software bij te werken, zodat ook alle computers virusvrij blijven.

Zie ook: Veelgestelde vragen over het coronavirus en gezondheid.