CampZone | Wow! Twintig jaar CampZone!
22865
post-template-default,single,single-post,postid-22865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Wow! Twintig jaar CampZone!

Wow! Twintig jaar CampZone!

De voorbereidingen van de allereerste editie van CampZone zijn in het najaar van 2000 van start gegaan, hoog tijd dus om onze twintigste editie aan te kondigen! Twee decennia geleden zijn we met dit walhalla voor gamers begonnen en vandaag de dag is het naar onze mening nog steeds het meest unieke evenement van de wereld. Gefeliciteerd met ons!

We vieren dit twintigjarig jubileum van 24 juli 0:01 uur tot 3 augustus 12:00 uur en bij dezen zijn jullie allemaal uitgenodigd. Voor zowel jong als oud zal er weer genoeg te doen zijn. Klassiekers als Mario Kart, Smash Bros, FIFA, HackZone, cosplay, zeepvoetbal, de Ultimate Allround Gamer en de CampZone Kermis zullen van de partij zijn. Daarnaast organiseren we ook weer genoeg nieuws zoals Teamfight Tactics, Tetris en een heuse Speedrun challenge dag. Diverse streamers en Rabobank zullen uiteraard ook weer gezellig aanschuiven, leuk! Voor zo’n beetje alle ‘takken van de grote gaming-boom’ proberen we wat moois te organiseren, dus kom zeker langs.

De intentie is dat ‘Corridor 20 in Veghel‘ wederom het adres zal zijn, al kunnen we hier na 31 januari 2020 meer over vertellen.

De kaartverkoop voor CampZone 2020 is hierbij geopend, inclusief huuritems! De legertenten zullen spoedig volgen.

We hebben ook een event page op Facebook welke je hier kan vinden.

Bekijk ook onze aftermovie van 2019.