CampZone | iiyama zorgt voor haarscherp beeld
21707
post-template-default,single,single-post,postid-21707,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

iiyama zorgt voor haarscherp beeld

Er zijn veel spellen te vinden op CampZone, maar om ze te kunnen spelen is er toch altijd wel een scherm nodig. En laten we daar ook dit jaar weer een hele toffe sponsor voor hebben: iiyama!

iiyama is een bedrijf dat in 1972 in Iiyama, Japan opgericht is en LCD-en LEDschermen produceert. Ze gaan dus al een lange tijd mee en hebben in al die jaren veel ervaring opgedaan om zo de beste schermen te kunnen leveren. Of het nou 4k, 5k, touchscreen of extra groot is, je vindt het allemaal bij iiyama.

Ben je ook aan een nieuwe monitor toe of wil je gewoon een iiyama monitor in bezit krijgen? Dan zit je goed bij CampZone, want iiyama heeft ervoor gezorgd dat wij een aantal keer de iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU mogen weggeven! Dit Full HD scherm heeft een refresh rate van 75 Hz en een reactiesnelheid van 1 ms. Gecombineerd met een dunne bezel, een black equalizer en FreeSync zorgt dit ervoor dat je een mooie gamingmonitor zal hebben. Wil je ook zo’n vet iiyama scherm winnen, doe dan op CampZone mee aan de Bingo waar een van de prijzen een iiyama G-Master Black Hawk G2530HSU zal zijn. Goed opletten dus! Ook de winnaar van onze CampZone Cosplay Contest ontvangt van ons zo’n mooi scherm, en de nummer 2 van Cosplay World Masters mogen wij ook hier blij mee maken!

~ Website iiyama
~ CampZone Cosplay Contest