CampZone | Thermaltake kampeert mee
20416
post-template-default,single,single-post,postid-20416,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Thermaltake kampeert mee

Een bedrijf dat toch wel van alle markten thuis is op het gebied van computeraccessoires, en dit tijdens CampZone ook laat zien door middel van gaming competities én cosplay, is Thermaltake. Wij mogen met trots aankondigen dat zij een sponsor gaan zijn van CampZone 2018!

Thermaltake staat natuurlijk bekend om zijn grote selectie aan computeronderdelen zoals goede coolers en voedingen, maar ze hebben nog veel meer in huis! Zo verkopen ze ook gaming accessoires, en onder de naam Tt eSPORTS hebben ze een gigantisch assortiment aan esports gear, waaronder high-end precisie muizen, mooi belichte (mechanische) toetsenborden en headsets van fantastische kwaliteit. De producten van Tt eSPORTS staan garant voor kwaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de vele customizable opties zijn er tientallen verschillende mogelijkheden voor persoonlijke settings, en met de ingebouwde RGB verlichting kun jij zelf kiezen in welke kleuren jij de strijd aan gaat.

Thermaltake zal voor deze achttiende editie van CampZone leuke prijsjes verzorgen voor de winnaars van de Thermaltake Rocket League competitie. De populairste game die voetbal met botsauto’s weet te combineren is sinds de release een flinke hit geworden en mag tegenwoordig ook niet meer op CampZone ontbreken. De beste botsers ontvangen elk een Versa H26 case, de runner-ups mogen naar huis met ieder een Tt eSPORTS Black FP muis, en het team op de derde plaats krijgt voor hun moeite twee Shock Pro RGB headsets. Kijk op de competitiepagina voor meer info over de prijzen! Daarnaast mogen wij van Thermaltake ook de cosplaywinnaars blij maken met mooie Thermaltake Iris Optical Gaming muizen.

Wil je meedoen aan de Thermaltake Rocket League 2v2 competitie? Schrijf je dan snel in! Kom ook zeker kijken bij de CampZone Cosplay Contest om te zien wat voor mooie kostuums er dit jaar gemaakt zijn.

~ Website Thermaltake
~ Thermaltake Rocket League competitie
~ CampZone Cosplay Contest