CampZone | Sandberg sponsort CampZone
20402
post-template-default,single,single-post,postid-20402,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Sandberg sponsort CampZone

We hebben wederom een nieuwe sponsor om aan te kondigen voor deze upcoming editie van CampZone! Sandberg voegt zich bij onze sponsor line-up met een groot aanbod aan fantastische gear.

Sandberg staat voor twee kwaliteiten die zij het belangrijkst vinden in een bedrijf, namelijk: kwaliteit van hun producten en gebruiksvriendelijkheid. Dit Italiaanse bedrijf werkt onder het motto ‘IT is for everybody’ en heeft een gigantisch ruim assortiment aan fantastische computer accessoires. Niet alleen hebben ze esports gear en snelle muizen, maar ze hebben ook allerlei soorten kabels, powerbanks, telefoonhoesjes, geluidskaarten, externe schijven en noem maar op! Alsof dit nog niet genoeg was bieden ze ook nog op elk product een garantieperiode aan van maar liefst vijf jaar.

Heb je nou fantastische sport skills als het gaat om sporten waar je niet al te actief bij hoeft te zijn? Doe dan vooral mee met de tafelvoetbal activiteit en de Mario Tennis Aces compo om kans te maken op toffe Sandberg prijzen. Ook de Bingo en de Ultimate All-round Gamer Challenge zullen voorzien worden van vette Sandberg goodies!

~ Website Sandberg
~ Sandberg Tafelvoetbal
~ Sandberg Mario Tennis Aces