CampZone | Sandberg Mario Tennis Aces
19494
post-template-default,single,single-post,postid-19494,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Sandberg Mario Tennis Aces

Karten, golfen, voetballen en zelfs de Olympische Spelen. Je allerbeste vriendjes van Nintendo hebben al een hoop verschillende sporten onder handen genomen, waaronder ook tennis. Na een paar jaar bijgekomen te zijn van hun sportblessures tijdens het laatste avontuur op het tennisveld, pakken Mario, Luigi, Peach en alle andere bekende gezichten hun racket weer op voor een nieuwe vurige match. Een goed moment voor ons om ook op CampZone een tennistoernooitje op te zetten, natuurlijk met je favoriete besnorde Italiaan. Doe ook gezellig mee aan onze Mario Tennis Aces competitie!

Mario Tennis Aces voor de Nintendo Switch is officieel het zevende deel in de tennis spin-off serie van het inmiddels flink uitgebreide Mario universum. Voor het eerst in de serie heeft Aces een heuse Story Mode voor de home console, wat ideaal is om de game en de mechanics onder de knie te krijgen. Nieuwe shots en nieuwe interessante mechanics zorgen voor een frisse ervaring, zeker in de online tournament mode waar je het op mag nemen tegen geduchte tennissers. Aces introduceert Chain Chomp, Spike en Blooper als nieuwe speelbare karakters in de game en alternatieve kostuums voor iedereen.

Mario Tennis Aces  
Format1v1
Starting TimeMonday July 30, 1 PM Stage Area
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st1x Sandberg Actioncam 4K
1x Scribblenauts Showdown for Nintendo Switch
2nd1x Sandberg Solar Charger 13w 2x USB
1x Scribblenauts Showdown for Nintendo Switch
3rd1x Sandberg Survivor Torch Powerbank
Sponsored by: