CampZone | ICTZ gaat goed voor ons zorgen
19511
post-template-default,single,single-post,postid-19511,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

ICTZ gaat goed voor ons zorgen

CampZone is een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook vooral om bekende gezichten weer eens terug te zien. Inmiddels voor ons een bekend gezicht is ICTZ, die deze achttiende editie weer volop aanwezig is op CampZone! Niet alleen hebben zij een eigen tent waar iedereen welkom is en waar genoeg te beleven valt, de gehele dinsdag staat in het teken van ICTZ. Net zoals vorig jaar nemen zij een dagje over om ons en de bezoekers eens goed aan het werk te zetten met verschillende activiteiten en competities. Krijg je niet genoeg van maar één dag ICTZ, geen zorgen, want je kan ze elf dagen lang bezoeken in de ICTZ-tent!

De dinsdag gaat goed van start met de ICTZ League of Legends competitie. Perfect om te laten zien dat jij onder druk in teamverband kan werken. Tijdens de middag toveren wij het activiteitenveld om tot een echte retrogame met de ICTZ Real Life Duck Hunt activiteit. Het is precies de game uit je jeugd zoals je die kan herinneren, maar dan levensgroot en levensecht. Trek het eendenpak aan en fladder er op los om niet geraakt te worden, of pak het gigantische pistool op en raak zoveel mogelijk bange eendjes voor die mooie highscore. Speel je liever spelletjes op een console? Kom dan op dinsdagavond meedoen aan de ICTZ Mario Kart: Double Dash competitie in de tent van ICTZ.

Alle creatievelingen onder ons kunnen in de middag hun hersenen goed laten kraken om het meest briljante onzin-idee van CampZone te verzinnen en te presenteren met de ICTZ Pitch Your Bullshit Automation competitie. De dag wordt feestelijke afgesloten met behulp van de meest nostalgische songs uit de jaren ’00. Feest ’s avonds mee in de Stage Area met de ICTZeroes Party en herbeleef samen met ons en ICTZ de vroege jaartjes van CampZone!

Verder kun je tijdens CampZone elke dag terecht bij ICTZ voor de elf dagen durende ICTZ Surgeon Simulator competitie. Laat je innerlijke rampdokter los op de nietsvermoedende patiënten en probeer ze hardhandig te genezen. De minst klunzige chirurgen zullen beloont worden met mooie prijzen. Wil je eens lekker nostalgisch op een stel oldskool arcadekasten spelen? Kom dan ook gezellig bij ICTZ langs! Dankzij het Nationale Videogame Museum staan er gedurende CampZone drie kasten klaar met de spellen Pac-Man, Street Fighter 2 en Point Blank.

Je leest het al, ICTZ gaat er voor zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen! Houd onze website in de gaten voor meer info over de onaangekondigde onderdelen en natuurlijk ook de verschillende mooie prijzen die je kan winnen. Ben je benieuwd naar het werk van ICTZ? Neem dan vooral een kijkje op hun site, of beter zelfs, klop tijdens CampZone even aan bij de ICTZ-tent waar ze al je vragen kunnen beantwoorden. ICTZ gaat goed voor ons zorgen!