CampZone | ICTZ Mario Kart: Double Dash
18611
post-template-default,single,single-post,postid-18611,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

ICTZ Mario Kart: Double Dash

Mario Kart is al jaren een terugkerende favoriet op CampZone, met elk jaar weer een flinke opkomst aan fanatieke racers die het tegen elkaar opnemen voor de hoofdprijs. CampZone 2017 zag de eerste competitie van Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch, de nieuwste generatie van ons geliefde racingspel met Italiaanse snor, maar nu zetten wij met de nieuwe competitie een flink aantal stappen terug de tijd in. Het thema van CampZone 2018 is namelijk Retro en daar horen natuurlijk passende games bij. Zet je schrap voor die nostalgische gevoelens en houd je virtuele bananen-gooiende buddy goed vast, want dit jaar organiseren wij een Mario Kart: Double Dash competitie!

Mario Kart: Double Dash is de enige Mario Kart game voor de Nintendo GameCube, en voegde de unieke mechanic van een bijrijder toe aan de serie. Ook heeft de game vele customizable auto-onderdelen en drie keer zoveel speelbare characters dan zijn voorgangers. Ook de gedeelde special items en gewichtslimieten zorgen voor tactisch gebruik van de juiste duo’s om zo als snelste de vele kleurige tracks over te komen. Dus stof die GameCube maar vast weer af en ga hard aan de slag om die old-skool instincten weer wakker te maken voor de Mario Kart: Double Dash competitie op CampZone 2018!

Mario Kart: Double Dash  
FormatBrackets of 4, Gamecube
Starting TimeJuly 31, 8 PM, in the ICTZ Tent
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st1x Mario Kart 8 Deluxe for Nintendo Switch
1x Nintendo Switch Pro Controller
2nd1x Nintendo Labo Mix
3rd1x € 25,- Nintendo eShop Voucher
Sponsored by: