CampZone | CTF registratie geopend!
19941
post-template-default,single,single-post,postid-19941,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CTF registratie geopend!

Wil jij iedereen op CampZone laten zien wat voor een 1337 hacker jij bent, of wil je gewoon coole nieuwe skills leren en zien hoe ver je komt? De registratie voor de CTF challenge met Deloitte is nu geopend!

Registreer hier: https://portal.hackazon.org/#!/auth/CAMPZONE2018 (als er een authorisatiecode gevraagd wordt, gebruik “CAMPZONE2018”). Een teaser-ronde met meerdere challenges is online gezet, zodat je kunt oefenen en weet wat je kan verwachten. De moeilijkheid gaat van simpel naar complex, dus zorg dat je ze allemaal bekijkt.

Haast je naar jouw plek in de leaderboards, maak indruk op je vrienden, en claim de toffe prijzen!