CampZone | CTF Challenge @ CampZone
19792
post-template-default,single,single-post,postid-19792,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CTF Challenge @ CampZone

Na een succesvolle CTF (Capture the Flag) in de Rabotent tijdens CampZone 2017, organiseren wij ook dit jaar weer een CTF vanuit HackZone. We mogen dit jaar gebruik maken van het gave Hackazon platform van Deloitte. Hackazon is een “online learning and collaboration gaming platform” waarbij je in een virtueel lab niet alleen ‘use cases’ kunt oplossen, maar ook spelenderwijs kennis kunt opdoen van verschillende technieken. Op Hackazon draaien speciaal voor ons uitgekozen hacking challenges, variërend van web hacking tot embedded device hacking.

Wij hebben naar jullie geluisterd! Daarom is besloten om het CTF-event dit jaar langer te laten duren en deelnemen kan vanuit je eigen tent. De CTF start op woensdag 1 augustus en loopt door tot en met vrijdag 3 augustus (start en eindtijden volgen nog). Er zijn zeer diverse challenges, waarbij niet alleen kennis en inzicht nodig zijn, maar ook creatief nagedacht zal moeten worden. Deelname is individueel. Mocht je toch perse in teamverband willen spelen, meld dat dan wel bij de inschrijving en houd dan rekening met de prijzen. Wij hebben alleen prijzen voor individuele winnaars. Dus mocht jouw team winnen, dan mogen jullie onderling een creatieve oplossing verzinnen.

Tijdens een CTF zijn er altijd deelnemers die graag de actuele stand willen bijhouden. Daarom is er deze keer een online leaderboard beschikbaar. Je krijgt punten voor elke vlag die je weet te bemachtigen. Het is dus misschien niet handig informatie te delen met anderen, want dan verlies jij je voorsprong. Mocht je er echt niet uitkomen, dan zijn er altijd een aantal mensen beschikbaar die je in de juiste richting kunnen sturen. Let op! Deze personen zullen je echter niet verder assisteren in het verkrijgen van punten. Voor directe en/of supportvragen kunnen jullie terecht bij Deloitte zelf, details volgen direct na de inschrijving.

De finale is op vrijdag, waarbij Deloitte zelf aanwezig zal zijn. De prijzen zijn niet misselijk en zeker de moeite waard.
Wil je dus een dikke prijs winnen of gewoon wat kennis opdoen, schrijf je dan in en doe mee!

HackZone CTF  
FormatIndividual participation
Starting TimeWednesday August 1st, Time TBA, HackZone field
FinalsFriday August 3rd, 13:00-18:00
RulesFree for all, don't break the infra.
Discord channel#tinkering_ctf
RegisterClick Here
Prizes1st1x Nintendo Switch
1x Hacking trainingsdag bij Deloitte
1x 6 maanden toegang tot Hackazon
2nd1x Hacking trainingsdag bij Deloitte
1x 6 maanden toegang tot Hackazon
3rd1x 6 maanden toegang tot Hackazon
Sponsored by:

CTF{310599984588a2b1df8a994917c3650f}