CampZone | Streamers
16987
page-template-default,page,page-id-16987,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive
 

Streamers

Tijdens CampZone zullen er weer diverse streamers aanwezig zijn! We stellen ze hieronder aan je voor.

Full Event

Methoxycinnamate

Methoxycinnamate

Onder de noemer ‘3x woordwaarde met Scrabble’ heeft de 19-jarige Femke de moeilijkste nickname ooit gekozen. Dit gezellige meisje uit Friesland staat namelijk bekend als ‘Methoxycinnamate‘. Naast gamen houdt ze enorm van zingen en tekenen en daarnaast heeft ze een grote voorliefde voor pizza’s, als ze de pizzapunten maar in knoflooksaus kan dippen. Nieuwe outfit nodig? Femke heeft vast ook nog wel wat mode-advies voor je, want shoppen kan ze ook nog eens als de beste.
MSSH

MSSH

Tim lijkt op het eerste gezicht op een stereotype Sjonnie: loopt vaak rond met een petje en heeft een voorliefde voor oude auto’s en scooters. Niks is echter minder waar, want MSSH is veel veelzijdiger dan dat. Niet alleen is hij al bijna 4 jaar druk bezig met streamen, ook kom je hem tegen op alle relevante evenementen. Gezelligheid is zijn ding en van de tofste evenementen staat alleen CampZone nog op zijn lijstje. Zijn vrouw en kinderen zijn voor hem alles en 11 dagen CampZone is lang, dus je kunt dit jaar enkele dagen uitkijken naar net wat meer kindergeschreeuw.

First Weekend

BierKratt

BierKratt

Aan zijn Twitch nickname ‘BierKratt‘ kun je meteen al zien dat we hier met een gezellige kerel te maken hebben. Laurence is 26 jaar en is eind 2015 een klein beetje voor de lol begonnen met streamen. Op een gegeven moment was hij het even zat en is hij even gestopt, maar een half jaar later is hij toch weer begonnen om zijn publiek te entertainen om er inmiddels volledig voor te gaan. Z’n eerste binnenkomst op de kazerne na het behalen van de Algemene Militaire Opleiding is zijn meest bijzondere ervaring. Laurence is al bij al een toffe bikkel waarmee je buiten gaming ook gezellig over vissen kunt praten.
Donnei1992

Donnei1992

Donnie mag op Twitch dan misschien zijn voornaam verkeerd spellen, maar gamen kan hij wel. Als Donnei1992 is hij al meer dan twee jaar voornamelijk bezig met Counter-Strike en voorlopig zal hij hier nog wel even mee door gaan. Donnie is een enorme gast met een onwijze voorliefde voor alles wat met muziek te maken heeft, maar ook waterpolo en voetbal staan bij hem hoog in het vaandel. Door meerdere blessures moest hij zijn redelijk hoge sportprestaties helaas opgeven, maar tussen het streamen door is hij nog steeds met powerlifting bezig. Tenminste, als hij zich niet weer geblesseerd heeft.

Midweek

Caught

Caught

Omdat Olivier al aardig vriendjes aan het worden was met diverse streamers, besloot hij vorig jaar ook maar eens een poging te wagen. En met succes! Caught begon met games als Life is Strange, maar uiteindelijk kon hij het niet laten om één van de vele voornamelijk-League-streamers te worden. Als wannabe wandelende Wikipedia zijnde houdt Olivier ervan om nutteloze informatie op te slaan en is hij voor de ladies ook op Tinder te vinden. Bonus fun fact: zijn kat Wicca wist hem op zijn achttiende te vloeren door van af de tafel volop op hem te springen!
Aboekracity

Aboekracity

Op de vraag wat Dean zijn meest bijzondere ervaring is, antwoordde hij dat hij het nog steeds heel gaaf vindt om voor onze evenementen uitgenodigd te worden. Zijn “Welcome to the city”-quote kon je vorig jaar dan ook meer dan eens op zowel The-Party als CampZone horen, want AboekraCity is een bruisende stad. Deze meer dan zomaar relaxte gozer is sinds begin 2015 online te aanschouwen. Naast gamen staan Hiphop en Freerunning ook erg hoog op z’n lijstje. We zijn blij dat deze gouden kerel terug is!

Second Weekend

KaosApe

KaosApe

Eind maart 2015 was Twitch ineens de streamer KaosApe rijker. De 27-jarige Robin had het vorig jaar CampZone al behoorlijk naar zijn zin en komt dit jaar dus terug. Van feestjes is hij niet vies en van biertjes proeven al helemaal niet. Daarnaast kun je natuurlijk al raden dat ook gaming hoog in het vaandel bij hem staat. Zijn partnerschap met Twitch was voor hem een zeer memorabel moment met veel emotie. Voorlopig zal hij nog wel even doorgaan met streamen dus!
KevinEUW

KevinEUW

Nog een voornamelijk-League-only-streamer is KevinEUW. Kevin is al drie jaar bezig met streamen en is bovendien al twee jaar partner van Twitch. Vorig jaar heeft hij bedrijfseconomie succesvol afgerond en waarschijnlijk heeft hij dat goed gevierd met een avondje sushi eten, want daar is hij dol op. Voor een biertje komt deze man zijn bed niet uit, maar als je goede gin & tonics kunt maken zul je al snel bevriend raken met Kevin.