CampZone | Foto
20803
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20803,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Foto

Ultimate All-round Gamer Challenge

De Ultimate All-Round Gamer Challenge is de ultieme gamertest. Met een selectie van maar liefst 16 spellen, variërend van retro tot virtual reality, krijgen deelnemers de kans om op zo veel mogelijk games een high score neer te zetten.

Sports activities

Op CampZone is er elk jaar een grote variatie aan fysieke challenges te vinden, zoals de Ninja Run, de Beenenveegz0r en Archery Tag.

Other activities

Behalve gaming competities zijn er ook veel andere dingen te beleven, zoals Live Cluedo, Bingo, een Zeroes Party en (mits het weer het toelaat) een zwembad.

Gaming

Natuurlijk is CampZone niet compleet zonder gaming competities. Bijna alle grote namen op gamegebied komen voorbij, zoals PUBG, Fortnite en League of Legends.

Cosplay

Met een steeds groter wordende variatie aan cosplay competities is er altijd wat te doen voor de kostuumfanaten onder ons.

Real life duck hunt

Duck Hunt, maar dan in het echt (soort van). Dankzij een grote stellage die vormgegeven is als het originele spel, krijg je zeker nostalgische gevoelens.

HackZone

In de HackZone worden er allerlei challenges gedaan en workshops gehouden op het gebied van hacken en tinkering.

Random

De sfeerfoto’s mogen ook zeker niet ontbreken.