CampZone | CampZone 2023 Geannuleerd
24726
post-template-default,single,single-post,postid-24726,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone 2023 Geannuleerd

CampZone 2023 Geannuleerd

Na drie zomers zonder CampZone hadden wij als organisatie ontzettend zin om ons favoriete evenement weer te mogen verwelkomen. Ondanks dat we er vanaf begin dit jaar flink onze schouders onder hebben gezet, zijn we helaas tot de conclusie gekomen dat we het ook deze zomer zonder CampZone moeten doen.

Van tevoren hadden we al rekening gehouden met een iets minder grote opkomst dan we gewend zijn. We hebben immers geen echte CampZone meer gehad sinds de pandemie. Daarnaast zagen we vorig jaar alles snel duurder worden, waardoor CampZone toen wegens logistieke redenen niet door kon gaan. Hierdoor betaalde je ook meer voor jouw CampZone ticket dan dat je gewend bent, waardoor we meteen tegen ons nieuwe probleem aanlopen. 

In vergelijking met vier jaar geleden zitten we qua ticketverkoop op een veel te laag peil om dit evenement door te laten gaan. Ontzettend spijtig, maar realistisch gezien moet er gewoon een periode zijn om de knoop door te hakken, wat voor ons afgelopen weekend was; het einde van de eerste periode.

Restitutie van de gekochte tickets zal automatisch plaatsvinden en zal binnen de komende dagen worden gestart. We hebben wel nog alle intentie om aan het eind van de zomer evenement The-Party te organiseren en om alternatieve manieren te bedenken om CampZone’s community zo nu en dan weer bij elkaar te krijgen.

Betekent dit het einde van CampZone zoals we het kennen? Vooralsnog lijkt het daar wel op, maar als de vraag naar het evenement weer toeneemt, is er misschien weer wat mogelijk. Als de gelegenheid zich voordoet, zien we geen reden om het niet weer te proberen!

We vinden het allemaal ongelooflijk jammer (vooral dat we die twintigste editie niet mee kunnen pakken), maar we kijken in ieder geval terug op negentien fantastische edities!!
En voor jullie bijdrage aan deze opgebouwde community willen we jullie dan ook ontzettend bedanken! 

Als je vragen hebt over bovenstaande kan je terecht op Discord, of emailen naar info@campzone.nl

Rest ons jullie ondanks dit droevige nieuws toch hele fijne paasdagen te wensen.