CampZone | Glibberen en glijden met zeepvoetbal
24653
post-template-default,single,single-post,postid-24653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Glibberen en glijden met zeepvoetbal

We gaan weer glibberen en glijden op CampZone.

De eerste non-videogame activiteit, zeepvoetbal, komt er weer aan! Doe je sportkleren aan en bereid je voor op de wedstrijd van je leven, want met zeepvoetbal is het altijd lekker chaotisch. Als je geen zeep in je ogen wilt, is een kleine duikbril erg handig. Maar als je voor de volledige ervaring wilt gaan, laat hem dan lekker thuis! Voor de veiligheid hebben we natuurlijk wel een waterslang en onze EHBO-ers paraat staan.

Ben jij bereid om alles te geven mét je vrienden of juist tegen je vrienden? Kom dan meedoen met deze competitie. Maar laten we het wel leuk houden: harde tackles zijn niet toegestaan. Al zijn ze niet nodig omdat het al glad genoeg is.