CampZone | Haal snel nog je periode 1 ticket
24698
post-template-default,single,single-post,postid-24698,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Haal snel nog je periode 1 ticket

De diehards hebben uiteraard al een ticket voor CampZone 2023 besteld. Maar mocht je dat nog niet gedaan hebben, wees er dan nog snel bij!

Na een paar jaar gewacht te moeten hebben, gaan we dit jaar eindelijk weer een (fysieke, zomer-) editie van CampZone krijgen. We kijken er allemaal erg naar uit en de voorbereidingen zijn al flink begonnen.
Het is dan ook mooi om te zien dat de ticketverkoop aan het lopen is, maar nog niet iedereen heeft een kaartje gekocht. Heb jij om één of andere reden nog geen kaartje gehaald en ben je wel van plan om dat te gaan doen? Wees er dan snel bij, want periode 1 (als het ware de Early Bird tickets) loopt bijna af en wel aankomende vrijdag.

Wees geen dief van je eigen portemonnee en haal nu nog je ticket met extra korting. Daarnaast help je er ons ook mee, aangezien we dan een beter inzicht hebben in hoeveel bezoekers we kunnen gaan verwachten. En dit leidt bijvoorbeeld weer naar meer sponsors en dus meer te winnen prijzen. Trommel dus ook al je vrienden op!

Bestel je tickets hier.