CampZone | Einde eerste periode
24715
post-template-default,single,single-post,postid-24715,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Einde eerste periode

Hallo CampZone-liefhebbers!

Er zijn nog maar 119 dagen tot 28 juli! Het evenement komt dus steeds dichterbij. We willen iedereen bedanken die al een ticket heeft gekocht.

Maar we hebben ook jullie hulp nodig om dit jaar weer een geweldig evenement te kunnen organiseren. Momenteel hebben we slechts de helft van het aantal verkochte kaartjes van wat we in 2019 hadden rond deze datum en we hebben jullie steun nodig om ons doel te bereiken.

Door de hoge vaste kosten zijn we alleen in staat om dit evenement te organiseren als we voldoende tickets verkopen. Daarom hopen we dat jullie in de eerste periode kaartjes willen kopen, zodat wij een beter beeld hebben van het aantal bezoekers dat we kunnen verwachten.

Bovendien beloofden we al eerder dat we alle gekochte tickets terugbetalen mocht het evenement niet door kunnen gaan en zo heb je de tickets voor de scherpste prijs. Heb je nog geen ticket maar ben je van plan te komen: laat zien dat je erbij bent en koop vandaag nog je ticket!

We hopen jullie allemaal snel te zien op CampZone!

supertoren