CampZone | Er is weer bingo, vergeet je pen niet!
24682
post-template-default,single,single-post,postid-24682,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Er is weer bingo, vergeet je pen niet!

39. 17. Een geniaal goede grap over een bepaald cijfer tussendoor. 69. 3. 11. Bingo!

Bingo: een activiteit waar een gast in een microfoon een cijfer omroept, waarna je deze combinatie markeert op je kaartje mits het aanwezig is. Na het spelen van dit spelletje voor een aantal minuten is er vaak al iemand die vijf combinaties diagonaal, horizontaal of verticaal op een rij heeft en keihard “BINGO!” roept. Iedereen applaudisseert en de winnaar mag een prijs ontvangen. Over het algemeen wordt dit echter alleen gespeeld door oudere mensen zonder leven (of wat er nog van over is).

Maar niet op CampZone! Al jaren lang blijkt bingo op CampZone erg populair maar ook heel gezellig te zijn. De hele Maintent stroomt propvol met fanatieke bezoekers, er lopen debiele clowns rond op het podium en er worden mooie prijzen gewonnen.

CampZone zou zonder een Bingo inmiddels eigenlijk geen écht CampZone meer zijn. Op onze bestellijst staan de bingokaarten daarom alweer zo goed als bovenaan (samen met rietjes, want als clown verpruts je je hele prutgezicht als je een slok drinken pakt). Iedereen maakt evenveel kans op het winnen van fantastische prijzen die je natuurlijk MOET winnen. Wat we precies op onze Bingo prijzentafel hebben liggen dit jaar blijft voorlopig nog een spannende verrassing.

REGELS OM JE FAVORIETE CLOWNS BLIJ TE HOUDEN 🙂

  • 1x bingo per kaart per speler. Dit betekent dat je kaart niet meer geldig is als je een Bingo hebt. 
  • Roep hard “Bingo” als je bingo hebt en kom naar ons toe. We bijten niet (hard).
  • Trolls will be shamed. Met bijbehorend boegeroep en ander dom kinderachtig gedoe.
  • Bij een dubbele bingo spelen we ‘De Kutvragen van Bob’. Tijdens dit spel zal er een benaderingsvraag gesteld worden welke je binnen plusminus 5 seconden dient te beantwoorden.
  • Bouwhelmen meenemen om eventueel rondgegooide goodies mee te ontwijken terwijl je ze tegelijkertijd probeert te vangen wordt geadviseerd, maar is niet verplicht.