CampZone | Ticketverkoop gestart!
24486
post-template-default,single,single-post,postid-24486,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Ticketverkoop gestart!

We hebben goed nieuws vandaag voor je! Een aantal van jullie vroegen al om meer informatie, maar hierbij het verlossende woord..

*Trommel geroffel*
De ticketverkoop voor CampZone 2023 is gestart!
Zoals je mogelijk van ons gewend bent, zijn er meerdere soorten tickets te bestellen. Ga je voor het volledige evenement, voor een midweek, weekend of een dag? Maar wees er wel snel bij, want de prijs verschilt per periode. Hoe sneller je bestelt, hoe goedkoper het zal zijn.

Periode 1: Nu tot en met 31-03-2023
Periode 2: 01-04-2023 tot en met 15-06-2023
Periode 3: 16-06-2023 tot en met 17-07-2023

Ook kan je allerlei andere dingen bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tent, een tafel, een stoel, een veldbed, een koelkast en dergelijke?
Heb je geen groep om mee samen te komen, maar wil je wel gezellig met anderen in een tent zitten? Dan kan je een ticket voor de gezellige Tent Voor Tentloze Nerds halen.

Voor de oplettende lezers onder ons: in deze dure tijden zijn wij helaas ook genoodzaakt geweest om de prijzen te verhogen. Wel hebben we dit zo minimaal mogelijk proberen te houden. Om het te vergelijken: waar in tien jaar tijd diesel 42% duurder is geworden, je zorgverzekering 45% en de gasprijs nog veel meer, is de prijs van CampZone slechts met 16% gestegen in dezelfde tien jaar. Maar hiermee zorgen we er wel voor dat de aankomende editie weer een gigantisch succes gaat worden.

Dus waar wacht je nog op? Klik hier om je bestelling te plaatsen!