CampZone | The Return of CampZone in Zoetermeer
24447
post-template-default,single,single-post,postid-24447,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

The Return of CampZone in Zoetermeer

Na drie edities gedwongen pauze van CampZone (met gelukkig nog wel reuzegezellige Online en Winter edities) kunnen we vol enthousiasme aankondigen dat CampZone zoals we dat allemaal kennen officieel weer terug gaat zijn!

Zet 28 juli t/m 7 augustus 2023 maar vast in je agenda, want dan mogen we ein-de-lijk weer los. Naastdat we weer als vanouds met elkaar de zomer kunnen gaan vieren, heeft CampZone ook een nieuwe locatie gevonden in hartje Zoetermeer!

Enthousiaste kaartkopers zullen wel nog even moeten wachten. Voordat wij de verkooppagina openen gaan wij eerst nog de komende weken hard aan de slag om de website en de nodige documenten achter de schermen te updaten. Als alles een beetje loopt zoals we hopen, kunnen wij (onder voorbehoud) de ticketverkoop in januari openen. Maar laat dat je niet weerhouden om alvast bij de baas vrij te vragen voor de zomer!

Natuurlijk zullen wij als vanouds weer een extreem tof programma gaan opzetten vol awesome activiteiten en spannende competities. Maar naast ons eigen programma is er ook in Zoetermeer zelf meer dan genoeg te beleven. Vooral een hele speciale shout-out naar het Nationaal Videogame Museum,¬†waar men alles te weten kan komen over de geschiedenis van videogaming, maar zelf ook aan de slag kan met de games van toen (en nu!). Voor de praktische bezoekers onder ons zit er ook genoeg op loopafstand om even snel wat te snacken of te bouwen te halen, zoals een McDonald’s, een supermarkt, een Praxis bouwmarkt en nog veel meer. Lekker handig zo!

Laten we van CampZone 2023 weer een ouderwets geslaagd feest maken, en Zoetermeer kennis laten maken met de trademarked CampZone gezelligheid! Dankzij de ligging van onze nieuwe locatie is CampZone zowel met als zonder auto prima bereikbaar, dus zelfs als je niet het hele evenement kun bijwonen is CampZone zeer goed te doen om een dagje of weekend langs te komen!

Wij zijn in ieder geval mega-hyped en kijken er enorm naar uit om weer een fysieke CampZone te organiseren en een geweldig evenement neer te zetten. Iedereen vast fijne feestdagen gewenst, and make sure to spread the word! CampZone is back!