CampZone | CampZone Winter bevestigd
24434
post-template-default,single,single-post,postid-24434,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Winter bevestigd

Nog nagenietend van de CampZone BBQ (ja, nog steeds!) kijken we alvast uit naar het volgende CampZone evenement, namelijk CampZone Winter.
Over CampZone Winter konden we enig tijd geleden al melden dat het door het succes van vorig jaar zeer zeker weer georganiseerd gaat worden, maar meer was er helaas nog niet bekend. Tot nu dan, want we hebben voor jullie zowel een datum als een locatie om te delen!

Waar we met CampZone in allerlei tenten zitten, zal je CampZone Winter in een accommodatie doorbrengen. Er zullen vier accommodaties beschikbaar zijn, met verschillende groottes en in verschillende prijsklassen. Natuurlijk zal er, zoals je gewend bent, gezorgd worden voor goed internet en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. In 2021 werd de eerste editie gehouden en dit jaar gaan we het succes proberen te overtreffen. Maar wanneer en waar gaat dit spektakel plaats vinden? Nou, dat zal van 18 november tot en met 21 november zijn en opnieuw bij Oostappen vakantiepark Prinsenmeer.

Het park is opnieuw exclusief voor ons open, inclusief de faciliteiten zoals het zwembad, de bowlingbaan en de bar. Heb je er weer zin in? Boek dan snel je accommodatie en eventueel één van de Speedseats Gaming Chairs.