CampZone | CampZone BBQ update
24418
post-template-default,single,single-post,postid-24418,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone BBQ update

We kunnen alweer een tijdje genieten van overheerlijk Nederlands zomerweer en dus het is weer tijd voor een BBQ waar je gezellig kunt bijkletsen met de CampZone community! Jawel, de eerder aangekondigde CampZone BBQ gaat door. Voor ieder is er wat wils; want je mag zelf je eigen eten en drinken meenemen. Er zullen BBQ’s, picknicktafels en een toilet aanwezig zijn. Mocht er die dag een lekkers zomers buitje gepland staan, dan kunnen we gebruik maken van de aanwezige party tenten. Al het andere mag je zelf meenemen.

De CampZone BBQ vindt plaats op zaterdag 9 juli, begint om 15:00 uur en duurt tot laat. Maar let op de tijd en zorg voor een Bob, want overnachten op locatie is helaas niet mogelijk. Waar het gehouden gaat worden? Op de vertrouwde plek waar we al enkele keren deze BBQ hebben georganiseerd: Waijensedijk 10, 3992LP Houten.
Parkeren op de locatie van de BBQ zelf is niet mogelijk, maar op ongeveer 5 minuten loopafstand is er genoeg plek. De parkeerplaats is te vinden bij Laagravenseplas Noord; maar voor het gemak kan je hier klikken voor de locatie op Google Maps.

Bedenk dus maar alvast wat voor drankjes, vlees, vis en/of groenten je mee gaat nemen en dan zien we je op 9 juli!