CampZone | Update over CampZone 2022
24391
post-template-default,single,single-post,postid-24391,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Update over CampZone 2022

De vragen over CampZone 2022 beginnen binnen te stromen. Dat is zeer begrijpelijk, gezien het warme weer zich al heeft laten zien en we allen naar de gezelligheid uitkijken. Vandaag hebben dan ook meer informatie en vanwege de grootte en aard van de boodschap hebben we speciaal een video gemaakt. Kijk deze dus snel. Mocht je nu niet de mogelijkheid hebben om de video te bekijken en/of beluisteren, dan lichten we het hieronder nog toe.

Om maar met de deur in huis te vallen: CampZone 2022 kan helaas niet doorgaan. We keken er allemaal onwijs naar uit, maar er zijn verschillende factoren die tegenwerken. Eén van die factoren is Corona. “Maar het gaat toch erg de goede kant op met Corona?!” Dat klopt gelukkig. Echter heeft het nog duidelijk veel impact op de maatschappij en met name de evenementen sector. Veel (verhuur)bedrijven bestaan inmiddels niet meer, zijn reeds volgeboekt en/of vragen de hoofdprijs voor het materiaal waar we echt niet zonder mee kunnen.

Een andere factor zal je ook niet ontgaan zijn: de oorlog in Oekraïne. Deze oorlog is uiteraard verschrikkelijk voor de mensen die het direct raakt, maar het heeft ook veel invloed op de rest van de wereld. Zo zijn tenten, sanitair, kantoorunits, hekwerk en rijplaten momenteel niet goed verkrijgbaar en is bijvoorbeeld diesel qua prijzen de pan aan het uit rijzen.

Dichter bij huis is er ook een probleem ontstaan: het veld in Veghel bestaat helaas niet meer. Het nabij gelegen industrieterrein is uitgebreid en heeft deze plek overgenomen. Het vinden van een nieuwe veld is altijd al een uitdaging, maar het klaarmaken van zo’n veld met onder andere het aanleggen van een internetverbinding zorgt ervoor dat dit een erg grote uitdaging wordt die extra geld kost, wat we nu niet hebben. Wie ons kent weet dat wij van uitdagingen houden, maar zeker gecombineerd met de andere factoren moeten wij helaas besluiten dat deze editie niet door kan gaan.

Wel zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van CampZone 2023! Een datum hiervoor hebben we nog niet, maar zoals altijd kan je er wel op rekenen dat dit elf dagen tussen half juli en half augustus zal betreffen. Laten we samen met z’n allen dit de comeback van de eeuw gaan maken. Waar we de afgelopen edities enkel uitgingen van uitstel van exact hetzelfde evenement, bleven de gekochte kaarten geldig. Omdat we nu andere redenen hebben en wezenlijke zaken moeten gaan veranderen (o.a. locatie, grootte en faciliteiten), hebben we besloten dat het beter is om alle vooruitbetalingen gewoon te refunden. We bedanken iedereen voor jullie vertrouwen in ons en voor het mogen vasthouden van de tickets de afgelopen twee jaar. Het is echter tijd om volgend jaar met een frisse start te beginnen. Het terugbetalen zal in juni gaan gebeuren.
Een aantal mensen hebben de afgelopen twee jaar al aangegeven dat ze hun tickets willen laten vervallen, zonder refund, om ons te steunen in deze zware tijd. Deze mogelijkheid willen we jullie natuurlijk ook aanbieden. We kunnen deze evenementen enkel dankzij jullie als bezoekers organiseren en zijn jullie dus enorm dankbaar. Mocht je van deze optie gebruik willen maken, dan kan je dat aangeven via de link in de email die je van Eventix ontvangt. Kom je er via eventix niet uit, dan kan je binnen zes weken een mail hierover sturen naar info@campzone.nl. Meldt daarbij het ticketnummer uit de pdf die je in de mail hebt zitten, of het transactienummer van je bankafschrift. Graag geen foto’s of andere bijlagen sturen. De deadline hiervoor zal dinsdag 31 mei zijn.

Poeh, dat is helaas weer een minder leuke aankondiging. Maar gelukkig kunnen we nog wel twee leuke aankondigingen erbij doen! CampZone 2022 gaat dan dus niet door, maar de jaarlijkse CampZone BBQ wel. We zien elkaar dan niet bij een kampvuur tussen de tenten, maar om de barbecue met lekker veel eten.
Daarnaast kunnen we ook melden dat na een succesvolle eerste editie, we aan het kijken zijn of er een tweede editie van CampZone Winter kan komen. Het beviel ons zo erg, dat we staan te popelen om het nog eens te laten gebeuren. Voor zowel CampZone BBQ als een eventuele CampZone Winter 2022 zullen we zo snel mogelijk meer informatie naar buiten gaan brengen.

Dan rest ons enkel nog om jullie opnieuw te bedanken voor jullie vertrouwen in ons en de interesse in de evenementen. Mochten jullie nog vragen hebben, weten jullie ons op Discord of social media te vinden. Laat ons daar ook zeker weten wat jullie van de video vinden!