CampZone | Tetris
22956
post-template-default,single,single-post,postid-22956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tetris

Tetris  
Format1v1
Starting TimeSunday July 25, 4 PM
Where to playPlay Here
RegisterSign up here
ParticipantsView participants
Prizes1st1x Cooler Master CK550 Mechanical Keyboard
2nd1x Cooler Master Notepal X150R Notebook Stand

Dit jaar hebben wij ook Tetris weer in onze planning weten te puzzelen! Slecht passende blokjes op een lijn plaatsen was nooit zo leuk als bij dit spel. Tetris komt misschien uit de jaren 80 maar het is nog steeds een geliefd spel. Het spel wordt dan ook nog regelmatig opnieuw uitgegeven met vernieuwende elementen zoals een battle royale mode.

Tijdens het toernooi zal er op de computer gespeeld worden via Jstris. Deelnemers zullen 1v1 of een 4-player free-for-all spelen en de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Wedstrijden zullen eerst als best of 3 gespeeld worden en vanaf de halve finale als best of 5.

Vind jij bij het inpakken van je koffer altijd overal plek voor en lijkt de laadruimte van een auto groter wanneer jij die inpakt? Dan is dit de competitie voor jou!

RULES:

Tetris Competitieregels
Our General Rules for Competitions apply to all of our competitions.

1.1 Bevestiging
Deelnemers dienen zich inschrijving 30 minuten voor aanvang van de competitie te bevestigen bij de competitie administratie.

1.2 Communicatie
Communicatie tussen admins en spelers loopt voornamelijk via Discord. Zorg er dus voor je in de discord zit en houd een oogje op het #tetris compo kanaal

1.3 Vaststellen van een winnaar
Het toernooi wordt gespeeld met een double elimination bracket. De speler die de Best Of 3 (vanaf halve finale Best Of 5) wint, gaat door in de upper bracket. De verliezer heeft via de lower bracket een kans om alsnog te winnen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan dit veranderd worden.

1.4 Game settings
Tetris wordt gespeeld via https://jstris.jezevec10.com/. De bovenste speler in de bracket zal de game hosten middels de volgende instellingen:

Lobby > Create room
Players: 2 – 4
Mode: Standard
Private: Yes

Kopieer de link en communiceer de link middels Discord naar je tegenstander.

1.5 Start time
Matches moeten op de aangegeven tijd starten.

1.6 No Show
Als een speler niet aanwezig is in de lobby op het moment dat de game moet starten moet een admin hiervan op de hoogte gebracht worden. Een gratieperiode zal gestart worden als de speler nog niet gereed is om te spelen op starttijd. Als de timer van deze gratieperiode verloopt kan dit resulteren in sancties/een forfeit.

1.7 Recording
Het is de verantwoordelijkheid van iedere speler om hun matches op te nemen. In geval van een dispuut heeft de claimende speler bewijslast tegenover de competitie admin. Wij raden aan een screenshot te maken aan het eind van iedere match.

1.8 Pauze
In het geval van een technisch probleem/storing moet de game gepauzeerd worden tijdens de eerstvolgende freeze time. Als de totale gepauzeerde tijd de 10 minuten overschrijdt dient een admin op de hoogte te worden gebracht.