CampZone | CampZone Online 2021 – Day 6
24340
post-template-default,single,single-post,postid-24340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online 2021 – Day 6

Dag 6 van CampZone Online 2021 is alweer aangebroken, wat tevens ook gelijk de laatste dag is van deze online editie. We hebben al vijf hele mooie dagen achter de rug en als afsluitertje gaan wij er ook vandaag weer natuurlijk een geweldig toffe dag van maken. Als Main Event hebben wij vanavond nog de CampZone PubQuiz, dus zorg dat je erbij bent wanneer we starten!

Voor dag 6 van CampZone Online 2021, 31 juli, hebben wij nog op het programma staan:

  • 12:30 – We zijn Live! Voor de laatste keer deze zomer gaan we weer live op hetzelfde tijdstip als altijd, doen we nog een ochtendintroductie en de overview van de dag.
  • 13:00 – Panel Talk. Natuurlijk heeft de redactie ook voor de laatste dag nog een Top 11 voor jullie in elkaar geknutseld, met vandaag als onderwerp ‘Educatief, maar niet bruikbaar’.
  • 13:45 – Gamen met CampZone. We gaan terug in de tijd naar toen we nog jong en vol met hoop waren, want Robin gaat onze jeugd herbeleven met een leuk kinderspel!
  • 15:00 – Rabobank. Ook vandaag leggen wij de aandacht nog even bij onze goede vrienden van Rabobank, en bekijken wij wat zij allemaal te bieden hebben.
  • 16:00 – Gamen met CampZone. Een nieuwe dag dus ook nieuwe mogelijkheden om samen met ons te gamen. Eerst gaan Robin en onze gast voor vandaag nog even ‘Mens, Val Plat’ spelen, met daarna nog een paar rondes leuke games met de community.
  • 18:30 – HackZone. Terwijl wij even pauzeren heeft Tom van HackZone alle ruimte om het te gaan hebben over hacks en techs. Spoiler: we gaan de hacking game ‘Uplink’ spelen. Hier speel je een criminele computerhacker die inbreekt op systemen van bedrijven en alle sporen snel weer moet verwijderen om niet gepakt te worden.
  • 20:30 – CampZone PubQuiz. We hebben dit jaar niet één, maar TWEE pubquizzen voor jullie om je brein over te breken. Zoek een partner die net zo slim is en zorg dat je om 20:30 aanwezig bent in de chat. Ook bij deze tweede quiz zijn er prijzen te winnen, dus doe je best!
  • 22:30 – Afsluiting. Helaas komt er ook aan CampZone Online 2021 een einde. Wij blikken nog even terug op de afgelopen twee weekenden en vertellen wat onze favoriete momenten waren.