CampZone | CampZone Online 2021 – Day 4
24296
post-template-default,single,single-post,postid-24296,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Online 2021 – Day 4

We zijn weer terug van onze pauze en klaar om te starten met het tweede weekend van CampZone Online 2021! Ook dag 4 van ons programma staat weer bomvol met entertainment, interviews, kansen om prijzen te winnen en hier en daar waarschijnlijk een paar ongemakkelijke stiltes. Kijk dus vooral weer mee op ons Twitch kanaal en hopelijk zien wij alle bekende namen weer terug in de chat!

Voor vandaag, donderdag 29 juli, hebben wij op het programma staan:

  • 12:30 – We zijn Live! We starten deze dag met een kleine overview van het programma, en stappen daarna gelijk over naar NWTV die ons het laatste nieuws in de wereld van gaming gaat brengen.
  • 13:15 – Panel Talk. Elke dag hebben wij een Top 11 met een ander interessant onderwerp. Ooit wel eens ongemakkelijke momenten meegemaakt tijdens een Dungeons & Dragons sessie? Onze redactie heeft een aantal voorbeelden bij elkaar gesprokkeld.
  • 14:00 – Gamen met CampZone. Om in te haken op de Top 11 van vandaag gaan wij samen met onze gast de game ‘For The King’ showcasen op stream.
  • 16:00 – Rabobank. Onze vrienden van Rabobank komen weer even langs om te praten over alles wat zij voor hun werk mogen doen.
  • 17:30 – Gamen met CampZone. Voordat wij de stream overhandigen aan een externe presentator gaan wij nog even onze topografische kennis testen met GeoGuessr.
  • 18:30 – HackZone. Ook voor HackZone is er dit jaar plek tijdens CampZone Online. Kijk mee met Andries (Intermit.Tech) die ons mee neemt door de wereld van Hacks en Techs.
  • 20:30 – PowerPoint Karaoke. Kan jij wel een partijtje improviseren en hoef jij je nooit voor te bereiden voor presentaties? Doe dan mee aan de PowerPoint Karaoke! Jij krijgt een random presentatie voorgeschoteld die jij moet gaan presenteren zonder enige kennis vooraf. Iedereen kan meedoen, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn in de chat en lid zijn van onze Discord server.
  • 21:30 – Gamen met CampZone. Om de dag weer af te sluiten gaat de crew van CampZone Online nog een paar interactieve spellen spelen waar de chat ook aan mee kan doen.