CampZone | CampZone 2022 datum: Save the date!
24160
post-template-default,single,single-post,postid-24160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone 2022 datum: Save the date!

CampZone Online moet nog beginnen en CampZone Winter komt er ook nog aan, maar we hebben inmiddels al nieuws over CampZone 2022! Want laten we eerlijk zijn: nieuws over CampZone kan nooit te vroeg komen.

In dit geval kunnen we jullie melden wanneer CampZone 2022 gehouden gaat worden! Dit zal van 29 juli tot en met 08 augustus 2022 zijn. Perfect tijdens de schoolvakanties en zo goed mogelijk tijdens de bouwvak. Je hebt dus geen reden om niet te komen! Maar wie is er nou van plan om niet te komen, nu we weer fysiek bij elkaar gaan komen voor een traditioneel gezellige CampZone editie?

De tickets van vorig jaar en dit jaar worden automatisch door ons omgezet. Mocht je toch echt niet kunnen op de nieuwe datum, dan is er natuurlijk een mogelijkheid om restitutie aan te vragen. Doe dit dat dan voor 14-09-2021. Je kunt dit doen via de originele ticketlink welke je bij aankoop van Eventix in je email hebt gekregen. Wel een insider tip: de nieuwe tickets zullen duurder zijn dan de huidige, dus bij twijfel is wachten met restitutie aanvragen misschien wel verstandig.

Zodra tickets tegen de nieuwe prijsstelling besteld kunnen worden, laten we dat uiteraard weten.

We zien je graag op Discord tijdens CampZone Online deze zomer! Zet alvast 29 juli tot 08 augustus 2022 vast in je agenda. Heb je die nog niet? Dan raden wij deze kalender aan!