CampZone | CampZone 2021 geannuleerd, maar Online en Winter editie!
24082
post-template-default,single,single-post,postid-24082,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone 2021 geannuleerd, maar Online en Winter editie!

Jullie hebben een klein tijdje moeten wachten, maar nu wij meer zicht hebben op de nabijere toekomst en de huidige stand van zaken kunnen wij eindelijk interessant nieuws delen over ieders favoriete gaming vakantie. Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar wij hopen dat de positieve punten het negatieve nieuws kunnen overschaduwen. Dit is wat je van CampZone kan verwachten in 2021:

CampZone
Laten we maar gelijk beginnen met het slechte nieuws, en dat is dat het fysieke CampZone zoals we dat gewend zijn helaas ook dit jaar niet door kan gaan. Er is na dik een jaar gelukkig een lichtpuntje verschenen aan het einde van de corona-tunnel, maar helaas is dat lichtpuntje nog net iets te klein, te onzeker en te ver weg om met 100% vertrouwen een verantwoord evenement neer te kunnen zetten. Wij vinden dit extreem jammer, CampZone is voor velen toch hét hoogtepunt van de zomervakantie maar we willen het evenement ook zo veilig mogelijk kunnen organiseren.

Na veel overleg hebben wij dus uiteindelijk besloten om de terugkeer van CampZone nog een jaartje uit te stellen. Tickets die oorspronkelijke bedoeld waren voor CampZone 2020 en die je hebt bewaard voor CampZone 2021 zullen geldig blijven voor de eerstvolgende fysieke CampZone in 2022. Gelukkig betekent het afgelasten van CampZone 2021 niet dat we niks anders in petto hebben voor dit jaar!

CampZone Online
Toen in 2020 bleek dat de coronapandemie roet in het eten ging gooien en wij voor de eerste keer CampZone niet konden organiseren, zijn wij gelijk gaan kijken naar een tof alternatief waar iedereen aan mee kon doen vanuit eigen huis. Het resultaat was een volle 10 dagen CampZone livestream met competities, features, fun en feestjes. CampZone Online was in onze ogen een dik succes en een prima alternatief gezien de situatie. Het fysieke CampZone evenement moet helaas nog een jaartje op zich laten wachten, wat voor ons een hele goeie reden is om een tweede editie te organiseren van CampZone Online. In de originele week van CampZone 2021, 23 juli tot 2 augustus, kun je ons wederom LIVE volgen via de CampZone Online livestream.

Verwacht ook dit jaar weer een lading toffe competities met prijzen, leuke showcases en een hoop fun met bekende CampZone-gezichten. Informatie, aankondigingen en ‘waar te kijken’ is allemaal te vinden op de site van CampZone, en zullen wij in de aanloop naar CampZone Online blijven updaten met nieuwe items. Voor CampZone Online is geen ticket nodig, iedereen kan gratis de stream bekijken op Twitch. Klik vooral op de Follow-knop zodat je precies kan zien wanneer wij live zijn!

CampZone Winter
Natuurlijk hebben wij het spannendste nieuws voor het laatst bewaard, en dat is dat wij alsnog een fysiek CampZone evenement organiseren dit jaar, al is het wel in een iets andere vorm dan dat je van ons gewend bent. Het concept van een wintereditie voor CampZone is al jaren iets wat onder de bezoekers en vrijwilligers rondspookt als grap, met hier en daar wat serieuze ondertonen, maar dit jaar hebben wij de unieke mogelijkheid gekregen om dit concept te verwezenlijken. Het weekend van 12 t/m 15 november is het debuut van CampZone Winter, georganiseerd in het populaire Vakantiepark Prinsenmeer!

Vakantiepark Prinsenmeer stelt tijdens het hele weekend ruime chalets en mobile homes beschikbaar exclusief voor de CampZone Winter bezoekers om te kunnen genieten van het event. Naast deelname aan het eigen CampZone Winter programma kunnen bezoekers ook het gehele weekend gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft, waaronder een subtropisch zwemparadijs, een bowlingbaan, verschillende sportactiviteiten en diverse horecavoorzieningen. Elke chalet/mobile home is voorzien van een tv, wat een perfect excuus is om weer eens je consoles af te stoffen en gezellig samen met je maten rond de tv te gaan zitten voor een potje Mario Kart, Mario Party of een andere nostalgische couch multiplayer game. Maar de eettafel en de blauwe CampZone tafels zijn beschikbaar voor je eigen vakantiehuisje-mini-lanparty! CampZone Winter is een combinatie van de organisatorische kwaliteit van CampZone en de hoogstaande faciliteiten van Vakantiepark Prinsenmeer.

Alle nodige info over CampZone Winter kun je vinden op de site voor het evenement, en zal over de komende maanden aangevuld worden met nieuwtjes over het programma en andere relevante updates. Informatie over Vakantiepark Prinsenmeer, prijzen, chalets en parkfaciliteiten zijn te vinden op de evenementenpagina voor CampZone Winter. Een boeking plaatsen voor CampZone Winter kan gedaan worden via de website. Vragen over boekingen, faciliteiten of andere informatie betreffende het park kunnen gesteld worden aan de medewerkers van Uwboeking (zie site voor contactinfo).

Ook al is er geen CampZone dit jaar, gelukkig hebben wij alsnog genoeg Online en Winter CampZone voor 2021. Wij hopen iedereen weer te mogen verwelkomen in de stream tijdens CampZone Online, maar vooral hopen wij weer alle vrolijke gezichten te kunnen zien eind dit jaar tijdens de volledig corona-proof georganiseerde CampZone Winter. Bedankt voor het wachten en hopelijk tot dan!